Autokoulu Lilliputti ja PK-35 yhteistyöhön

Herttoniemessä sekä Tapanilassa toimivan Lilliputin ja PK-35:n käynnistyvä yhteistyö tulee tänä aikana luonnollisesti näkymään PK-35:n viestinnässä, nettisivuilla ja ottelutapahtumissa.

Lilliputin Teemu Lindgren on innoissaan yhteistyön alkamisesta:

- "PK-35 on meille juuri sopiva yhteistyökumppani alueellisuuden ja jäsenmäärän koon puolesta. Kun tilaisuus koitti niin päätimme lähteä mukaan. Tietysti oma PK-35 historiani vaikutti päätöksessä, eli aikanaan tuli pelattua pikkupoikana Pihliksen hiekalla tunnin verran... Siis yhdet treenit. Futis ei ollut mun juttu vaan moottorit kiehtoi enemmän", naurahti Lindgren.

PK-35:n hallintopäällikkö Teemu Jaronen on myös mielissään, että PK-35 sai autokoulun mukaan yhteistyökumppaneiden joukkoon:

- "Meillä on paljon nuoria mopo- ja ajokortti-ikäisiä pelaajia sekä jäsenistömme kautta autokoulun tarve osuu useille. Lilliputin kanssa on ollut helppo lähteä liikkeelle ja itsellä on vahva tunne, että tämä homma menee ns. ekalla läpi"

Lilliputti on laatinut PK-35:n jäsenistölle, kannattajille ja kaikille seuran toimintaa lähellä oleville tahoille tarjouskampanjan, johon kannattaa nyt tarttua.

Autokoulu Lilliputti Oy on kesäkuussa 2006 alkunsa saanut liikenneopetuksen ja -kasvatuksen ammattilainen. Täysin uudenlaisen toimintakonseptimme tavoitteena on toimia autokoulualan suunnannäyttäjänä ja tuottaa ystävällistä sekä laadukasta palvelua nyt, ja jatkuvan kehityksen kautta myös pitkällä tulevaisuudessa. Avoimuutemme ja rehellisyytemme kutsuu kaikkia, vauvasta – vaariin ja mimmistä - mummoon. Opetus toteutetaan ammattimaisen hartaasti unohtamatta, että nauru pidentää ikää.