Tervetuloa Golf Openiin!

Nyt kevään koitettua on aika muistuttaa, että PK-35 järjestää tänäkin vuonna jo perinteeksi muodostuneen golftapahtuman. Syyskuussa Vihdissä pelattava kisa on avoin kaikille innokkaille pelureille.

PK-35 Golf Openin pelimuotona on tasoituksellinen pistebogey. 75 euron osallistumismaksu sisältää green feen, kärryt, oheiskisat, eväspaketin sekä kisan jälkeisen lounaan.

Tapahtuma järjestetään sunnuntaina 3. syyskuuta aamuyhdeksästä eteenpäin. Paikkana on tänä vuonna Vihti Hill Side Golf (Hill Course), josta löytyy lisätietoja tämän linkin kautta:  http://www.hillsidegolf.fi/

Golfkisan päätarkoituksena on lisätä entisestään PK-35:n yhteisöllisyyttä sekä vahvistaa seurahenkeä. Tapahtuman mahdolliset tuotot suunnataan punamustien junioritoiminnan hyväksi.

Osallistumismaksun eräpäivä on perjantai 15. elokuuta. Ilmoittautuminen onnistuu kätevästi osoitteessa: https://www.ilmarix.fi/tietoverkko/isoilmari.nsf/ilmoittautuminens?openform&s=n&id=EB322DCF3BAD07F6C22580EE003C89A4

PK-35 toivottaa kaikki pelimiehet ja -naiset lämpimästi tervetulleiksi nauttimaan niin golfista kuin seuran rennosta yhteishengestä!