Marie All Starsiin!

Tyttöjen (1.1.2001) seitsemäs alueturnaus pelattiin 25.-28. huhtikuuta Eerikkilässä. Mukana oli peräti kahdeksan PK-35:n pelaajaa.

Turnaukseen osallistui kuusi aluejoukkuetta (Helsinki, Uusimaa, Länsi, Itä, Pohjoinen ja Keski), joista kaikki pelasivat kolme kokonaista ottelua. Ensimmäiset ja toiset puoliajat katsottiin erillisiksi otteluikseen. Niistä jaettiin pisteitä normaalin 3-1-0-käytännön mukaan.

Helsingin kuudentoista kenttäpelaajan ryhmään oli PK-35:stä valittu puolustajat Martta Laitinen ja Lotta Puttonen, keskikenttäpelaajat Emma Varmanen, Dolma Gurung ja Marie Mäkinen sekä hyökkääjät Maj Barck ja Venla Mäkelä. Joukkueessa ei ollut yhdestäkään toisesta seurasta näin monta pelaajaa.

Turnauksessa oli punamustista mukana myös maalivahti Emma Immonen. Veskarit vaihtelivat viikon aikana joukkueita Palloliiton maalivahtivalmentajien päätösten mukaan.

Helsingin puoliajat tiistaina Itää vastaan päättyivät 2-1-voittoon ja maalittomaan tasapeliin. Seuraavaksi joukkue kohtasi Pohjoisen, joka venyi ensin 1-1-tasuriin, mutta hävisi toisen puoliajan 0-3. Marie onnistui torstaina maalinteossa kerran ja Venla kahdesti. Perjantain Helsinki-Keski -pelien lopputulokset olivat 2-0 ja 1-1. Maj teki stadilaisten ensimmäisen ja Marie toisen osuman. 

Helsinki keräsi yhteensä siis kaksitoista pistettä ja sijoittui turnauksessa Uusimaan jälkeen toiseksi. Marie valittiin turnauksen All Stars -joukkueeseen.

- Onnistuimme erittäin hyvin ennen kaikkea joukkueena ja nostimme turnauksen aikana koko ajan tasoamme, Helsingin päävalmentajana toistaiseksi viimeistä kertaa toiminut ja naisten U23-maajoukkueeseen siirtynyt Rosa Lappi-Seppälä sanoo.

- Marie pelasi kaikki ottelut korkealla tasolla ja tuli täysin ansaitusti valituksi All Starsiin. PK-35:n tyttöfutiksen laadusta kertoo paljon, että seuran pelaajia mahtui turnaukseen näinkin suuri määrä.  

PK-35 onnittelee punamustien aluejoukkuetyttöjä mainioista peleistä ja toivottaa heille antoisaa futiskauden jatkoa!