Nyt mukaan kesäleirille!

PK-35:n perinteiset kesäleirit ovat jo ovella. Ensimmäinen leiriviikko alkaa tasan kuukauden päästä eli maanantaina 5. kesäkuuta.

Viisipäiväiset jalkapalloleirit on suunnattu 7-13-vuotiaille lapsille. Niiden ajankohdat ovat 5.-9.6. sekä 12.-16.6. Yhden leiriviikon hinta on 99 euroa. Lapsi voi halutessaan osallistua kummallekin viikolle.

Leiriohjelma sisältää tuttuun tapaan futistreenejä, muuta liikuntaa ja paljon hauskaa yhdessäoloa. Jokainen osallistuja saa PK-35:n leiripaidan sekä päivittäin lämpimän aterian. Hintaan sisältyvät lisäksi ammattitaitoinen ohjaus ja erinomaiset olosuhteet Pihlajamäen Aava Areenalla.

- Leirit ovat olleet lapsille aina hauskoja tapahtumia viikon alusta loppuun. Yksi tärkeimpiä anteja on, että eri ikäluokkien pelaajat tutustuvat toisiinsa, mikä lisää yhteisöllisyyttä seuramme sisällä, PK-35:n junioripäällikkö sekä yhtenä leiriohjaajana toimiva Akan Okomoh sanoo.

Leireillä harjoitellaan pienryhmissä, jotta jokainen lapsi saa oman tasoistaan ohjausta. Osallistujalla ei tarvitse olla aiempaa jalkapallotaustaa. PK-35 toivoo, että positiiviset leirikokemukset kannustavat tyttöjä ja poikia liittymään mukaan seuran varsinaiseen joukkuetoimintaan. 

Ilmoittautuminen kesän 2017 futisleireille onnistuu kätevästi tämän linkin kautta: https://www.ilmarix.fi/tietoverkko/isoilmari.nsf/ilmoittautuminens?openform&s=n&id=7DDCF9AE1E3EEAE3C22580B1003A0474

PK-35 toivottaa kaikki 7-13-vuotiaat liikunnasta ja jalkapallosta kiinnostuneet lapset lämpimästi tervetulleiksi suosituille kesäleireilleen!