Hyviä SM-sarjatuloksia!

PK-35:n A- ja B-pojat sekä B-tytöt ovat aloittaneet lupaavasti kautensa SM-sarjassa. Seura toivottaa kaikille kolmelle joukkueelle menestystä myös tuleviin peleihin!

PK-35/VJS YJ otti sarjan avausvoittonsa A-pojissa (P20) viime lauantaina lyötyään SJK Akatemian maalein 3-2 (1-2). Joukkue oli sitä ennen hävinnyt FC Espoolle vieraissa 1-3, joten tilillä on nyt kahden ottelun jälkeen kolme pistettä. Punamustien seuraava vastustaja on FC Inter tulevana lauantaina Turussa.

B-poikien (P17) sarjakausi on alkanut tappiottomasti joukkueen päädyttyä avauskierroksella 1-1-kotitasapeliin FC Espoota vastaan ja haettua viime sunnuntaina hienon 2-1-vierasvoiton Interistä. Neljä pistettä kahdesta ottelusta on hyvä saldo ennen HJK-derbyä, joka pelataan sunnuntaina 14.5. Töölössä.

B-tytöt (T18) aloittivat SM-sarjakautensa viime lauantaina Jyväskylässä ja ottivat makean 3-2-vierasvoiton JyPK:sta. Mestaruutta puolustava PK-35 pelaa ensimmäisen kotiottelunsa tämän viikon lauantaina, kun Pihlajamäen Aava Areenalle saapuu vieraaksi avauskierroksella vakuuttavan 4-0-kotivoiton Pallokissoista ottanut Ilves.

PK-35 toivottaa kaikki jäsenensä ja kannattajansa tervetulleiksi Aavalle seuraamaan nuorten jännittäviä SM-sarjapelejä!