Futisriemua Mini- ja Tyttöfutiksessa!

Tiistai 9. toukokuuta oli PK-35:lle tärkeä päivä. Pihlajamäessä aloittivat yhtäaikaisesti toimintansa vuosina 2012-2013 syntyneille lapsille suunnattu Minifutis sekä T11-ikäluokan Tyttöfutis.

Minifutiksen avaustapahtumaan osallistui melkein sata innokasta tyttöä ja poikaa. Tyttöfutiksen ensimmäisiin harjoituksiin oli saapunut 25 reipasta pikkupeluria. PK-35:n nuorisotoimentohtaja Juuso Mattila, joka vastaa Minifutiksen toiminnasta, oli erittäin tyytyväinen avauspäivän antiin.


Juuso Mattila ja minifutislaisia

- Paikalla oli arviolta noin yhdeksänkymmentä lasta ja kentällä tosi hyvä energia. Lapset lähtivät harjoitteluun hienosti mukaan, Mattila sanoi heti kenttävuoron päätyttyä.

- Siirrymme tästä eteenpäin vähitellen rastiharjoitteluun, joten tapahtumat alkavat muistuttaa yhä enemmän oikeita futistreenejä. Samalla on tärkeää, että apuvalmentajina toimivat vanhemmat saavat koko ajan lisää kokemusta.

Yksi Minifutiksen ensimmäiseen harjoitustapahtumaan osallistunut pikkupelaaja on nelivuotias Jusa Haapasaari, joka treenasi jo lähes kokeneen futaajan tavoin. Hän vakuutti kentällä olleen tosi kivaa.

- Parasta oli pelaaminen. Mulla on jo kokemusta pihafutiksesta. Musta tulee ehkä isona jalkapalloilija, Jusa hymyili treenien jälkeen. 


Jusa Haapasaari 

Minifutiksen harjoitukset jatkuvat Pihlajamäessä kerran viikossa tiistaisin kello 18-19. Ensi viikolla toiminta laajenee myös Myllypuroon, missä aletaan harjoitella torstaisin klo 18-19. Myllypuron tapahtumat on suunnattu niin ikään 2012-2013 syntyneille lapsille, joita on ilmoittautunut mukaan jo kolmekymmentä.

Lisätietoja PK-35:n Minifutiksesta sekä T11-ikäluokan Tyttöfutiksesta löytyy näistä linkeistä:

http://www.pk-35.fi/index.php/joukkueet/minifutis

http://www.pk-35.fi/index.php/joukkueet/naiset-ja-tytot/t09-t11-5v5/t11

PK-35 kiittää kaikkia Mini- ja Tyttöfutiksen avaustapahtumissa mukana olleita sekä toivottaa samalla kaikki jalkapallosta kiinnostuneet lapset ja nuoret mukaan toimintaansa!