Tytöille kutsu avoimiin harjoituksiin!

Koko ajan toimintaansa kehittävä PK-35 hakee eri ikäluokkiinsa jatkuvasti uusia pelaajia. Jalkapallosta kiinnostuneet lapset ja nuoret ovat lämpimästi tervetulleita niin tyttö- kuin poikajoukkueisiin.

Tyttöpuolella uusille pelaajille on tarvetta erityisesti vuosina 2005-06, 2007-08 sekä 2009-10 syntyneiden ikäluokissa. Lähivuosien tavoitteena on perustaa jokaiselle vuosikerralle oma joukkue. Tarkoituksena on muodostaa myös 2004 syntyneiden ikäluokka. PK-35 järjestää em. ikäisille tytöille 15.5.-7.6. avoimen harjoitusjakson, jonka aikana he voivat treenata seurassa veloituksetta.

PK-35 on arvostettu ja menestynyt seura, joka on vakiinnuttanut paikkansa Suomen tyttö- ja naisfutiksen huipulla. Koska tähän halutaan satsata myös tulevaisuudessa, seura panostaa etenkin valmennuksen laatuun. Tuore PK-35 Metodi tarjoaa pelaajille mahdollisuuden kehittyä huipulle asti. He saavat laadukkaan arjen erinomaisissa olosuhteissa.

Vantaan puolella toimiva naisten edustusjoukkue on moninkertainen Suomen mestari ja tavoittelee myös kansainvälistä menestystä. Punamustien tyttöikäluokissa tavoitteellisella pelaajalla on erinomainen mahdollisuus edetä rauhassa askel askeleelta kohti aikuisten huipputasoa.

PK-35:n tyttö- ja poikajuniorien ydintoiminta-aluetta ovat pohjoinen, koillinen sekä itäinen Helsinki, mutta seuraan ovat tervetulleita kaikki innokkaat ja motivoituneet pelaajat asuinpaikasta riippumatta. Lisätietoja tyttöjen avoimesta harjoitusjaksosta ja punamustien muusta toiminnasta antaa mielellään seuran junioripäällikkö Akan Okomoh: puh. +358442600182 tai 

Tervetuloa mukaan!