Onnittelut Annelle ja Terolle!

PK-35:n T03-joukkueen huoltajat Anne Reiju-Ikonen ja Tero Koivisto on valittu seurassa huhtikuun Kuukauden vapaaehtoisiksi. He saavat aiempien valittujen tavoin palkinnoksi Intersport Puhoksen lahjakortin.

Anne on toiminut tehtävässään jo muutaman vuoden, Tero hieman vähemmän aikaa. Joukkueen päävalmentaja Akan Okomoh kehuu huoltajien välistä yhteistyötä sekä tunnollisuutta.

- Kumpikin hoitaa hommansa esimerkillisen huolellisesti. He ovat luotettavia ja kaikin puolin positiivisia tyyppejä, Akan kiittelee.

Annen mielestä antoisinta joukkuetoiminnassa on nähdä läheltä nuorten kasvu, kehitys ja liikunnan ilo. Hän kertoo nauttivansa kovasti yhteisestä ajasta oman tyttärensä ja tämän kaveripiirin kanssa.

- Se on ihan huippujuttu! Tästä on tullut itsellenikin likimain elämäntapa, ammatikseen hoitoalalla työskentelevä Anne tuumii.

- Murrosikäisille tytöille on erittäin tärkeää, että joukkueessa on huoltajia ja muita aikuisia, joihin voi luottaa. Toiminta muuttuu koko ajan yhä kilpailullisemmaksi, mutta kaikki eivät voi yltää huipulle. Tämän takia on tärkeää, että liikuntaharrastus kasvattaa nuoria aikuisuuteen asti kantavaan terveelliseen elämäntapaan.

Tero aloitti T03:n toisena huoltajana noin puolitoista vuotta sitten. Hän kuvailee itseään yleismieheksi, joka pyrkii auttamaan aina siellä, missä autettavaa on.

- Tässä hommassa hienointa on nähdä, että lapset nauttivat harrastuksestaan. Joukkueemme on tavoitteellinen ja pelaa hyvää futista. Olen muutenkin tyttö- ja naisjalkapallon kannattaja, joten toivoisin lajille Suomessa lisää yleistä arvostusta, Tero sanoo.

- Pidän kovasti PK-35:n yhteisöllisyydestä ja nykyisen valmennuspäällikön (Sergio Almenara) aktiivisuudesta, jonka kautta seura on sopivasti ottanut itselleen kuluvaa roolia. Tämä on yksi merkittävä kehitysaskel eteenpäin ja kantaa varmasti lähivuosina hedelmää. 

PK-35 onnittelee Annea ja Teroa lämpimästi valinnasta Kuukauden vapaaehtoisiksi!