Yhteistyötä Pallopään kanssa

PK-35 ja parturi-kampaamo Pallopää ovat solmineet yhteistyösopimuksen, joka on osa seuran tavoitetta tukea ja muistaa paikallisten pienyritysten arvokasta merkitystä.

Pallopää on yhden ihmisen pitämä koko perheen parturi-kampaamo. Se sijaitsee Pihlajamäen ostoskeskuksessa ja on avoinna tiistaista lauantaihin.

- Ehdotus yhteistyöstämme sai alkunsa PK-35:n puolelta. Lähdin tähän mielelläni mukaan, koska olen suuri futiksen ystävä. Pidän tärkeänä tukea lasten ja nuorten liikuntaharrastustoimintaa, Pallopäätä pitävä Virpi Kytöaho sanoo.

- Asiakkainani on myös lapsia, joista osa on PK-35:n pelaajia. Haluan, että tukeni suuntautuu ensisijaisesti seuran nuorimpiin tyttöikäluokkiin. On todella mukavaa olla auttamassa lasten urheilua.

Virpi on intohimoinen Middlesbrough’n kannattaja. Hän kertoo käyvänsä säännöllisesti pari kertaa vuodessa paikan päällä englantilaisseuran otteluissa.    

Lisätietoja Pallopäästä löytyy tästä linkistä: http://www.pallopaa.net/

PK-35 kiittää Virpi Kytöahoa tuoreesta yhteistyösopimuksesta ja suosittelee kaikkien jäsentensä parturi-kampaamoksi ammattitaitoista Pallopäätä!