Olga ja Henriikka A-maajoukkueeseen

PK-35 Vantaan maalivahti Henriikka Mäkelä ja keskikenttäpelaaja Olga Ahtinen valittiin naisten A-maajoukkueeseen, joka kohtaa tulevana sunnuntaina Kiinan vieraissa. Changzhou Cityssä pelattava ottelu alkaa klo 16 paikallista ja klo 9 Suomen aikaa.

Kiinaan keskiviikkona matkustava Suomi valmistautuu lokakuussa alkavaan MM-karsintaan, jossa sinivalkoisten lohkovastustajat ovat Serbia, Israel, Espanja ja Itävalta. Sunnuntain ottelu on A-maajoukkueelle viimeinen ennen syksyä.

- Nyt on erittäin tärkeää saada onnistunut leiri ja kovatasoinen peli, Suomen päävalmentajana Kiinassa toimiva Marko Saloranta sanoo Palloliiton verkkosivuilla.

- Kohtasimme viimeksi Tanskan, joka on MM-rankingissa sijalla viisitoista. Kiina on kolmastoista, mikä kertoo maan tasosta. Vastaamme tulee varmasti kova joukkue. Matkustaminen ja siitä toipuminen asettavat meille tietysti omat vaatimuksensa.

Ahtinen on toistaiseksi edustanut Suomea neljässä naisten A-maaottelussa. Mäkelä sai kutsun ryhmään alun perin valitun Minna Meriluodon tilalle ja saattaa nyt debytoida tällä tasolla. Olgan, Henriikkan ja punamustien muiden pelaajien maajoukkuekutsut toimivat hienona kannustimena seuran kaikille motivoituneille tyttöfutaajille.

PK-35 toivottaa Olgalle, Henriikkalle ja Suomelle erinomaista leiriä sekä onnistumisia sunnuntain vierasotteluun!