Kesäleireillä iloisia ilmeitä!

PK-35 järjesti 5.-9. ja 12.-16. kesäkuuta perinteiset kesäleirinsä Pihlajamäen Aava Areenalla. Ikäluokat olivat ensimmäisellä viikolla 7-13-vuotiaat pojat sekä toisella viikolla saman ikäiset tytöt ja pojat.

Viisipäiväisiin tapahtumiin osallistui taas ennätysmäärä lapsia. Ensimmäisellä viikolla mukana oli 79 ja toisella viikolla 82 peluria. Leirivastaava ja seuran nuorisotoimenjohtaja Juuso Mattila kertoo olevansa erittäin tyytyväinen kahden viikon antiin.

Moi Juuso, mikä näissä leireissä oli parasta?

- Pelaajien koko ajan kasvanut yhteishenki. He olivat päivä päivältä yhä enemmän yhtä isoa joukkoa. On hienoa, että keskenään eri ikäiset lapset tutustuvat toisiinsa.

Mitkä olivat harjoitusten pääsisältöjä?

- Aamupäivisin oli paljon maalintekoa ja iltapäivisin pelaamista, joka valmisti pelaajia perjantain perinteiseen Leiricupiin. Heillä oli maanantaista torstaihin aikaa antaa näyttöjä ja vaikuttaa näin cupin joukkuejakoon.

Kuinka suuri osuus leiriläisistä oli PK-35:n ulkopuolisia pelaajia?

- Muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta kaikki olivat peekoolaisia. Esimerkiksi toisella viikolla oli mukana kolme leiriläistä kokonaan seuratoiminnan ulkopuolelta. Toivomme toki heidänkin liittyvän PK-35:n varsinaiseen joukkuetoimintaan.

PK-35 kiittää kaikkia leiriläisiä aktiivisuudesta sekä toivottaa heille aurinkoista ja liikunnallista kesäloman jatkoa!