Miehillä hyvä alkukausi

Miesten kausi Kolmosessa on pian puolivälissä. PK-35 kohtaa sunnuntaina 2. heinäkuuta sarjan ensimmäisen puoliskon viimeisessä ottelussaan lohkojohtaja FC Futuran Porvoossa.

Punamustien kausi on tähän mennessä sujunut tappioitta. Joukkueen tilillä on kymmenen ottelun jälkeen kuusi voittoa ja neljä tasapeliä eli 22 pistettä, jotka oikeuttavat tällä hetkellä toiseen sijaan. Juhannusviikon keskiviikkona PK-35 otti 4-1-kotivoiton sarjajumbo I-HK:sta.

- Sarjassa on odottamaani laajempi taso. Lohko on ylipäätään tasaisempi kuin ennakoin. Olemme jokaisessa voittopelissämme olleet vastustajaa parempi joukkue, mutta myös tasapeleihin päättyneet ottelut ovat olleet täysin voitettavissa. Olen tyytyväinen yleisilmeeseemme, punamustien päävalmentaja Jarkko Siikava sanoo. 

- Meillä on ollut suuri määrä loukkaantumisia, mutta keskittyminen treeneissä ja peleissä on säilynyt hyvällä tasolla. Maalintekoon on saatava lisää malttia ja tehokkuutta. Hyvää on ollut aggressiivisuus ja se, että olemme pääsääntöisesti hallinneet palloa enemmän kuin vastustaja.

Ensi viikon sunnuntain kärkiottelu FC Futuraa vastaan näyttää jonkin verran suuntaa koko loppukaudelle. Siikava odottaa siitä fyysistä taistelupeliä, jonka luonteeseen vaikuttaa myös Hamarin nurmikentän kunto.

- Odotettavissa on iso määrä kaksinkamppailuja ja melko suoraviivaista futista, sillä Futura on tottunut pelaamaan palloa paljon pystyyn. Jos kenttä on epätasainen, pallonhallinta luonnollisesti vaikeutuu. Futura on vahva ja kokenut joukkue, valmentaja jatkaa.

- Olisi hienoa, jos Porvooseen saapuisi myös meidän kannattajiamme. Kotipelimme ovat olleet hyviä ottelutapahtumia, joissa on ollut runsaasti yleisöä. Kiitokset kaikille kannatuksesta ja ottelujärjestelyistä!

PK-35 toivottaa miehille erinomaista kauden jatkoa sekä koko jäsenistölleen oikein hyvää juhannusta!