PK-35 Junioriapu jakoi jälleen PK:n pelaajille stipendit

Valmennusraati oli valinnut menestyneet pelaajat. Stipendi on 100 € lahjakortti InterSportiin. 

Stipendien saajat 2017 ovat:


Roni, Hamza, Elizabeth ja Eero

Pojat 2009 Eero Niittyvirta

"Eero on ollut joukkueen mukana jo ensimmäisestä minifutistapahtumasta lähtien, joten punamusta veri virtaa vahvana. Pihliksen kentät ovat tulleet Eerolle tutuksi myös joukkueharjoitusten ulkopuolella ja sen ansiosta pallo tottelee tämän ekaluokkalaisen käskyjä jo hyvinkin mallikkaasti. Rohkea ja voitontahtoinen pelaaja, josta huokuu into ja rakkaus lajia kohtaan.”

Pojat 2002 Roni Ritarsola

”Roni on tunnollinen ja motivoitunut maalivahti. Roni on kehittynyt huimasti Punamustien mukana ja osoittanut määrätietoisuutta, esimerkkiä ja korkeaa yrityksen tasoa jokaisessa tapahtumassa. Ronissa on potentiaalia kehittyä tulevaisuuden huippunimeksi!"

Pojat 2001 Hamza Lassoued

 "Hamza on lahjakas jalkapalloilija, joka on kehittynyt isoin askelin tällä kaudella! Hän motivoitunut ja luova pelaaja, joka tuo pelaamisellaan oikeanlaista röyhkeyttä BSM-joukkueeseen."

Tytöt 2005 Elizabeth Kisakye

”Elizabeth on periksiantamaton pelaaja, joka tulee kaikkien kanssa toimeen. Elizabeth on sosiaalinen, ei ujostele ja vetää aina täysillä. Tyttöjen lisäksi Elizabeth pelaa myös poikien kanssa, joka kertoo tytön asenteesta ja luonteesta paljon. Tulevaisuuden nimi, joka kannattaa laittaa korvan taakse."

Tytöt 2002 Viivi Kauko

 "Viivi on tunnollinen harjoittelija joka aina antaa treeneissä ja peleissä kaikkensa. Kapteenina Viivi on joukkuepelaaja isolla J:llä, jota joukkuekaverit arvostavat suunnattomasti. Viivin kehitystä ja kasvua pelaajana ja kapteenina on ollut ilo seurata."

Junioriapu toivottaa heille paljon onnea!