Raimin kokemuksesta paljon hyötyä

Kokenut liigapelaaja Kim Raimi, 32, ja PK-35 ovat allekirjoittaneet kaksivuotisen oppisopimuksen. Hän edusti punamustia jo juniorina vuodet 2001-02 sekä aikuisena 2003-06 ja 2009-16.

Raimin työtehtäviin PK-35:ssä kuuluvat mm. toiminta apuvalmentajana poikien BSM- ja miesten edustusjoukkueessa sekä ohjaajana seuran leireillä, Minifutiksessa ja muissa tapahtumissa. Hän pyrkii pelaajauransa päätyttyä saamaan toimentulonsa nimenomaan valmentamisesta.

- Olen valmis satsaamaan siihen kovasti ja käyttänyt futiksen opiskeluun jo tähän mennessä paljon aikaa. On kiva olla mukana kahdessa joukkueessa, jonka pelaajille voi opettaa itse peliä. Juuri tämä on itselleni ykkösprioriteetti, Raimi sanoo.

- PK-35 on erinomainen oppimisympäristö. Sain viime kaudella tärkeitä vaikutteita (miesten apuvalmentaja) José Riveirolta ja saan niitä nyt (valmennuspäällikkö) Sergio Almenaralta.

Raimi kertoo, että miesten Kolmosessa pelaava edustusjoukkue toimii jo tietyissä asioissa kuin liigajoukkue. Hänelle on tärkeää kyetä välittämään pelaajille kokemuksensa tuomaa näkemystä joukkue- ja pelaajakehityksen vaatimuksista.

- Toimintakulttuurimme on Kolmosen tasolle varsin ammattimainen, joskin aina riittää toki parannettavaa. Saan (päävalmentaja) Jarkko Siikavalta paljon vastuuta. Välillämme on toimiva kemia.

PK-35 on tyytyväinen Kimin tuoreeseen sopimukseen ja toivottaa hänelle antoisaa futiskauden jatkoa!