Maajoukkuetytöille hyviä tuloksia

PK-35:n maajoukkuepelaajat ovat viime päivinä olleet näkyvästi esillä sekä TU18- että TU16-ikäluokan maaotteluissa.

U18-maajoukkue (2000) pelaa UEFA Development Tournamentia ja voitti tiistaina ensimmäisessä ottelussaan turnauksen järjestäjämaa Viron maalein 6-0 (3-0). PK-35:n pelaajista nähtiin kentällä Elli-Noora Kainulainen ja Helmi Kiljunen. Vilma Oksanen ei tällä kertaa saanut peliaikaa.

- Numerot olisivat voineet olla vieläkin suuremmat. Hukkasimme aika paljon maalipaikkoja. Tämä ikäluokka oli voittanut viimeksi noin vuosi sitten, joten tärkeä tavoitteemme oli saada hyvä tulos ja tätä kautta hyvä fiilis pelaajille. Halusimme onnistumisen tunteita ja tässä onnistuimme, Suomen päävalmentaja Marianne Miettinen kommentoi Palloliiton verkkosivuilla.

U16-maajoukkue (2001) otti sunnuntaina avoimen PM-turnauksen toisessa ottelussaan 2-0-voiton Ruotsista hävittyään avauspelinsä Islannille. Punamustista Suomea edustavat kotiturnauksessa Emma Immonen, Marie Mäkinen ja Emma Varmanen.

U18-maajoukkue kohtaa Tallinnassa keskiviikkona Maltan ja perjantaina Azerbaidzhanin. U16-ikäluokka päätyi tiistaina Ranskaa vastaan maalittomaan tasapeliin ja pelaa torstaina Hollantia vastaan turnauksen viimeisen ottelunsa sijoista 5-6.

- Ranska-peli vahvisti käsitystäni tästä ikäluokasta ja joukkueesta. Pelaajamme olivat todella pettyneitä, mikä tietysti kertoo jostakin. Ranska on Euroopan rankingin kolmonen, joten esityksemme oli hyvä, päävalmentaja Marko Saloranta sanoo Palloliiton verkkosivuilla.

PK-35 onnittelee maajoukkuetyttöjä hyvistä peliesityksistä ja toivottaa heille menestystä tuleviin koitoksiin!