Onnittelut Satu Vaasmaalle!

PK-35:n T07-08-ikäluokassa joukkueenjohtajana toimiva Satu Vaasmaa on valittu seurassa kesäkuun Kuukauden vapaaehtoiseksi. Hän saa aiempien valittujen tavoin palkinnoksi Intersport Puhoksen lahjakortin.

Vaasmaa on toiminut tehtävässään joukkueen perustamisesta lähtien. Hän oli tutustunut PK-35:een alun perin jo vanhemman eli 2003 syntyneen tyttärensä kautta. 

- Nollaseiskojen ja -kasien joukkueeseen ei oikein tahtonut löytyä vapaaehtoisia taustahenkilöitä, joten päätin lähteä mukaan. Liikunta on aina ollut lähellä sydäntäni. Olen pelannut mm. salibandyä ja pesistä sekä vetänyt jumppia, Satu kertoo.

- Joukkueeseemme on liittynyt iso määrä uusia tyttöjä, mutta myös alkuperäinen runko on säilynyt hyvin kasassa. On hienoa nähdä tytöissä liikunnan iloa ja riemua. Tässä ryhmässä riittää huumoria tappioidenkin jälkeen. Toivottavasti nautinto liikuntaa kohtaan säilyy tulevinakin vuosina. 

Satu sanoo olevansa hyvin tyytyväinen PK-35:n nykytoimintaan. Seuran viestintä toimii, yhteisöllisyys kehittyy koko ajan, ja apu on aina lähellä.

- On kiva tutustua muidenkin kuin oman joukkueen henkilöihin. Yhteiset tapahtumat ja tempaukset vahvistavat seurahenkeä. Antoisinta joukkueenjohtajana on tavata uusia ihmisiä. 

Satu haluaa lopuksi toivottaa kaikille hyvää kesänjatkoa. PK-35 puolestaan onnittelee häntä lämpimästi valinnasta Kuukauden vapaaehtoiseksi sekä toivottaa hänelle erinomaista futiskauden jatkoa!