Liiganaiset vireessä

Kun Naisten Liigan kaksinkertaista runkosarjaa on pelaamatta kaksi kierrosta, Suomen mestaruutta puolustava PK-35 Vantaa on hyvissä tarkkailuasemissa sarjakakkosena kaksi pistettä FC Hongan takana.

Punamustien vakuuttava tulosputki sai jatkoa viime lauantaina joukkueen haettua 5-2-vierasvoiton TPS:sta ja noustua sarjataulukossa turkulaisten ohi. Kyseessä oli PK-35 Vantaalle jo neljäs peräkkäinen voitto.

- Sarjan kärkikolmikko on hieman erottunut muista. Meille on erittäin tärkeää olla mukana kärkikahinoissa. Näinkin selvä voitto TPS:sta oli hyvä osoitus siitä, missä joukkueemme menee tällä hetkellä, punamustien päävalmentaja Jari Väisänen sanoi.

PK-35 Vantaa kohtaa tulevana lauantaina (22.7.) runkosarjan viimeistä edellisellä kierroksella jumbojoukkue GBK:n Kokkolassa sekä päätöskierroksella (29.7.) ONS:n kotistadionillaan Myyrmäessä. Paikkansa yläloppusarjassa on liigan kärkikolmikon lisäksi varmistanut HJK.

Tiistaina 18. heinäkuuta arvottiin Naisten Respect Suomen Cupin puolivälierät, joissa PK-35 Vantaa saa vastaansa JyPK:n. Puolivälierien runkopelipäivät ovat 12. ja 13. elokuuta. Jos punamustien cup-taival jatkuu seuraavaan vaiheeseen, joukkue kohtaa välierissä joko FC Wimman tai GBK:n.

PK-35 toivottaa naisille erinomaista kauden jatkoa sekä joukkueen kaikki kannattajat lämpimästi tervetulleiksi paikan päälle jännittäviin otteluihin!