Onnittelut Saulille!

Juniorina PK-35:ssä pelannut Sauli Väisänen, 23, jatkaa uraansa Italian Serie A:ssa. Viime syksynä A-maajoukkueeseen nousseen keskuspuolustajan uusi työnantaja on pääsarjaan pitkän tauon jälkeen palannut SPAL.

Väisänen edusti punamustia tasan kymmenen vuotta sitten. Hän pelasi juniorina myös FC Jokereissa, Allianssissa, HJK:ssa ja FC Hongassa. Puolustaja siirtyy Italiaan Ruotsin Allsvenskanista, missä hänen seuransa oli kolmen viime vuoden ajan AIK.

- SPAL on noussut muutaman kauden aikana huipulle. Se pelasi vielä 2013 Serie D:ssä. Olen kuullut, että menestyksen takana ovat aika isot satsaukset omistajien puolelta sekä erinomainen valmennus, Väisänen sanoo Palloliiton verkkosivuilla.

- Serie A:ssa ei ole pelannut kovin useita suomalaisia. On hienoa päästä (Chievon) Perparim Hetemaj´n jalanjäljille. Hän on tehnyt loistavan uran Italiassa. Siitä yrittän nyt ottaa mallia.

Väisänen kertoo edenneensä urallaan jotakuinkin käsikirjoituksen mukaan. Hänen tuore sopimuksensa on mallia 3+1. Juniorina myös keskikentällä pelannut maajoukkuetoppari on nyt vaativan tehtävän edessä, sillä Serie A tiedetään äärimmäisen taktiseksi sarjaksi, johon ulkomaalaisen ei ole aina helppo sopeutua.

- Jo alun perin oli tarkoitus, että pääsisin näillä main kokeilemaan siipiäni Allsvenskania isommassa sarjassa. Tämä on todella hieno juttu. Odotan jo kovasti, että pääsen uuden joukkueen mukaan, Väisänen jatkaa.

PK-35 onnittelee Saulia tuoreesta sopimuksesta sekä toivottaa hänelle pikaista sopeutumista uuteen ympäristöön!