Miehillä kirivaihde päällä

PK-35:n kausi miesten Kolmosessa jatkuu tulevana sunnuntaina (30.7.), jolloin joukkue kohtaa kotikentällään Pihlajamäen Aava Areenalla espoolaisen SexyPöxyt. Sarjaa on nyt pelaamatta tasan puolet.

PK-35 kärsi ennen heinäkuun sarjataukoa niukan 1-2-vierastappion kärkiottelussa FC Futuraa vastaan. Punamustien sijoitus on tällä hetkellä kolmas. Eroa Futuraan on kuusi pistettä ja lohkokakkoseen HIFK/2:een kaksi pinnaa, joten pelaajien asettama nousutavoite on yhä elossa.

Tappio porvoolaisille oli PK-35:lle vasta sarjakauden ensimmäinen. Joukkue on voittanut kuusi ottelua sekä pelannut neljästi tasan. Tuleva vastustaja SexyPöxyt on taulukossa nyt yhdeksäntenä yksitoista pistettä punamustien takana.

PK-35 on kauden aikana kärsinyt harmittavasti avainpelaajiensa loukkaantumisista. Joukkueen sisällä elää silti vahva luotto siihen, että päätavoite on edelleen saavutettavissa.

- Olemme yhä hyvissä asemissa. Jos muutamat tasapelit olisivat kääntyneet voitoiksi, puolivälin arvosana olisi erinomainen. Nyt se on hyvä. Syksyn aikana tavoitteena on nostaa joukkueen ja pelaajien rutiinisuoritusten tasoa, päävalmentaja Jarkko Siikava sanoi sarjan ensimmäisen puoliskon jälkeen.

- Olemme luoneet edustusjoukkueelle oman toimintakulttuurin sekä harjoitusten ja pelien kannalta toimivat viikkorutiinit. Puolen vuoden aikana on tapahtunut valtavaa kehitystä. Olen varma, että se jatkuu myös tästä eteenpäin.

PK-35 toivottaa miesten edustusjoukkueelle erinomaista kauden jatkoa sekä kaikki kannattajansa lämpimästi tervetulleiksi tuleviin koti- ja toki myös vieraspeleihin!