Legenda Cup lähestyy

PK-35:n perinteinen Legenda Cup pelataan taas syyskuussa. Jos et ole vielä ilmoittautunut mukaan, asia kannattaa hoitaa nyt kuntoon!

Suursuosion saavuttanut rento- ja retrohenkinen futisturnaus on tarkoitettu PK-35:n kaikille entisille junioripelaajille. Aava Areenalla eli Pihliksen Wembleyllä järjestettävän Legenda Cupin pelipäivä on tänä vuonna lauantai 9. syyskuuta.

Tapahtuma kasaa punamustien vanhat junnuikäluokat yhteen mittelemään turnauksen pokaalista. Mukaan voivat ilmoittautua kaikki, jotka ovat futisuransa jossakin vaiheessa edustaneet seuraa. Historian neljännen Legenda Cupin vanhin ikäluokka on vuonna 1996 syntyneet.

Pelaaja edustaa lähtökohtaisesti oman syntymävuotensa perusteella koottua joukkuetta, mutta ikäluokkia yhdistetään nyt aiempaa enemmän, sillä kenttäkokoa ja pelaajamäärää on suurennettu. Mimmit sijoitetaan joukkueisiin ikäluokkien mukaisesti, joten Legenda Cup 2017 on kirjaimellisesti YKSI YHTEINEN PK-35. Ottelut pelataan puolikkaalla kentällä, ja kunkin joukkueen pelaajamäärä on 8+mv.

Kentän laidalla on tuttuun tapaan monipuolisia tuotteita myyvä kahvio, jonka tuotto suunnataan lyhentämättömänä PK-35:n junioritoiminnan tukemiseen. Päivän päätteeksi ovat vuorossa palkintojenjako sekä rennon turnaushengen mukaiset jälkipelit Kallion Bar Kipinässä.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen: http://www.pk-35.fi/index.php/legenda-cup-info

Tervetuloa mukaan!