Pertti Alajan muistolle

Pallokerho-35 ry ottaa osaa torstain ja perjantain välisenä yönä menehtyneen Pertti Alajan omaisten ja läheisten suruun. Hän joutui lopulta antamaan periksi viime vuodenvaihteessa todetulle vakavalle sairaudelleen.

Jalkapallossa erittäin merkittävänä järjestövaikuttajana tunnettu Alaja toimi mm. Suomen Palloliiton pitkäaikaisena pääsihteerinä ja puheenjohtajana. Entinen huippumaalivahti muistetaan myös vankasta kansainvälisestä futisurastaan useissa merkittävissä luottamustehtävissä. Vuonna 1952 syntynyt Alaja oli kuollessaan 65-vuotias.

- PK-35 ottaa osaa suruun, joka kohtasi omaisten lisäksi koko jalkapalloyhteisöämme. Pertti Alaja teki suuren työn suomalaisen jalkapallon hyväksi eri tehtävissään Palloliitossa. Hän vaikutti ympäri maailmaa niin pelaajana, valmentajana kuin mm. vuoden 2010 MM-kisojen turnausjohtajana, PK-35:n puheenjohtaja Ari-Pekka Määttä sanoo.

- Alajan hieno työ kantaa varmasti hedelmää pitkälle tulevaisuuteen. Viimeinen yhteinen muistomme on hänen hieno ja koskettava puheensa Pallokerho-35 ry:n 80-vuotisjuhlissa. Hieno mies. Respect Pertti!

PK-35 antaa rahallisen lahjoituksen SOS-lapsikylälle, jonka eteen Pertti Alaja teki ansiokasta työtä.