B-tytöt aikataulussa

PK-35:n B-tyttöjoukkue jatkaa vakuuttavasti T18-ikäluokan SM-sarjan kärjessä. Hallitsevan Suomen mestarin saldo kolmestatoista ottelusta on yhdeksän voittoa, kolme tasapeliä, vain yksi tappio sekä maaliero 33-13.

PK-35 on pisteen Hongan ja neljä pinnaa TiPS:n edellä. Tikkurilalaiset ovat tosin pelanneet yhden ottelun punamustia enemmän. PK-35 kohtaa tulevana lauantaina eli 2. syyskuuta vieraissa ONS:n, joka on sarjassa tällä hetkellä viimeistä edellisenä.

Oulun-matkan jälkeen punamustien loppukauden vastustajat ovat 16.9. Pallokissat (k), 20.9. TiPS (v), 30.9. HJK (v) sekä 8.10. Honka (k). Joukkue siis kohtaa syksyn aikana vielä kummankin päävastustajansa. Sarjanelonen HJK on PK-35:stä jo kymmenen pisteen päässä.

Punamustien Jasmin Leppioja on sarjan maalintekijätilastossa tällä hetkellä jaetulla kolmannella sijalla viimeisteltyään kahdeksan osumaa. Hiljattain U17-ikäluokan maajoukkueleirille valitun Marie Mäkisen tilillä on seitsemän maalia. Venla Mäkelä ja Sole Tikkanen ovat kumpikin tehneet viisi osumaa.

Koko PK-35 toivottaa B-tytöille erinomaista loppukautta sekä tsemppiä tiukkaan mestaruustaisteluun!