Onnittelut Peter Henrikssonille!

PK-35:n miesten edustusjoukkueen huoltaja Peter Henriksson on valittu seurassa heinäkuun Kuukauden vapaaehtoiseksi. Hän saa aiempien valittujen tavoin palkinnoksi Intersport Puhoksen lahjakortin.

Henriksson toimii tehtävässään nyt ensimmäistä kautta. Hän saapui punamustiin Laajaseuran Palloseurasta, jota oli edustanut melkein neljäkymmentä vuotta pelaajana, valmentajana ja joukkueenjohtajana.

- Valmensin mm. 80-luvulla LPS:n ensimmäistä tyttöjoukkuetta. Tutustuin seurassa Jareen (PK-35:n päävalmentaja Jarkko Siikava), jonka ansiosta olen nyt täällä, Henriksson kertoo.

- Koen jalkapallon hienoksi harrastukseksi, jonka myötä tulee liikuttua. Pyöritän työkseni bussifirmaa ja pelaan itsekin yhä harrastefutista. Tämä on hyvää vastapainoa duunille.

Peter korostaa jalkapallon sosiaalisen puolen merkitystä. Hänelle on antoisaa verkostoitua sekä tutustua uusiin ihmisiin.

- Tykkään futiksesta ihan hemmetisti. On hienoa nähdä, että nykysukupolvet ovat yhä aiemmin valmiita aikuisten tasolle. Ero omiin nuoruusaikoihini on todella iso.

PK-35 on yllättänyt Peterin positiivisesti. Hän kiittelee kovasti punamustien taustaväen aktiivista osallistumista seuran jokapäiväiseen toimintaan. Pihlajamäen Aava Areenalla tapaa päivittäin todellisia suraihmisiä.

- Tänne oli tosi helppo tulla. En ole kertaakaan kokenut minkäänlaista ulkopuolisuuden tunnetta. Seura oli minulle tosin jo etukäteen tuttu, sillä veljenpoikani ovat junnuista saakka olleet peekoolaisia. 

Henriksson näkee miesten edustusjoukkueessa ison potentiaalin. Vaikka Kolmosen sarjakärki on hieman karannut, hän vakuuttaa, että nousua tavoitellaan kauden loppuun saakka.

- Joukkueella on kaikki mahdollisuudet pelata Kakkosessa. Meillä on hyvä ikärakenne ja riittävän iso rinki. Toivottavasti joukkue pysyy kasassa myös ensi kaudella. Pelaajien sitoutuneisuus on erittäin hyvää tasoa, Peter jatkaa.

- Tällä hetkellä on turha katsoa sarjataulukkoa. Pelataan pelit alta pois ja katsotaan, missä olemme kauden päätteeksi. Sarjaahan on melkein puolet pelaamatta.

Henriksson lähettää lopuksi kannustavia terveisiä seuran koko jäsenistölle.

- Täällä on nyt tosi hyvä draivi päällä, joten pidetään siitä kiinni! On upeaa nähdä Aavan kenttä ihan punaisena eri ikäisistä futaajista.

PK-35 onnittelee Peter Henrikssonia valinnasta Kuukauden vapaaehtoiseksi ja toivottaa hänelle erinomaista futiskauden jatkoa!