Punamustia taas maajoukkueissa

PK-35 Vantaan Pauliina Tähtinen, Tiia Peltonen, Mimmi Nurmela, Tia-Maria Jaakonsaari ja Roosa Toivanen nähtiin sunnuntaina kentällä, kun naisten U23-maajoukkue kohtasi vieraissa Tanskan.

Ballerupin idyllisellä pikkustadionilla pelattu tasainen ja hyvätasoinen ottelu päättyi 2-0-kotivoittoon. Suomi pelasi hyvin etenkin ensimmäisen puolituntisen, mutta muutamat erinomaisesti luodut tilanteet eivät johtaneet maaliin.

- Pelasimme ennakkoluulottomasti ja onnistuimme puolustuspelissä toteuttamaan asioita, joita haimme. Vaikka Tanska antoi painetta, pystyimme myös pitämään palloa, Suomen päävalmentaja Rosa Lappi-Seppälä sanoo Palloliton verkkosivuilla.

- Joukkueemme ei ole kovin pajon yhdessä. Meillä oli mahdollisuudet parempaankin, mutta tämä oli kaiken kaikkiaan erittäin antoisa tapahtuma. Olen pelaajista ylpeä.

Suomen naisten A-maajoukkueen päävalmentaja Anna Signeul on valinnut PK-35 Vantaan hyökkääjän Kaisa Collinin kaksoismaaotteluun Portugalia vastaan. 16. ja 19. syyskuuta pelattavat vierasottelut toimivat kenraaliharjoituksina lokakuussa alkavaa MM-karsintaa varten.

PK-35 onnittelee punamustien pelaajia maajoukkuekutsuista ja hyvistä peliesityksistä!