Tsemppiä B-pojille!

Kun P17-ikäluokan SM-sarjaa on pelaamatta vielä kolme kierrosta, PK-35:llä on edelleen kaikki mahdollisuudet nousta ylös taulukon jumbopaikalta.

Joukkue kohtaa loppukaudella 16.9. FC Kuusysin (v), 23.9. OLS:n (k) sekä 7.10. KuPS:n (v). On mahdollista, että niin viimeistä edellisen kuin viimeisen kierroksen otteluista tulee klassisia ”kuuden pisteen” pelejä, sillä OLS on nyt kuusi pinnaa ja KuPS vain yhden pisteen punamustien yläpuolella.

PK-35 otti edellisen SM-sarjavoittonsa juuri KuPS:sta. Ottelusta on tosin kulunut pian jo kolme kuukautta. Punamustien tuleva vastustaja FC Kuusysi on sarjassa tällä hetkellä neljäntenä yksitoista pistettä helsinkiläisten yläpuolella. Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen päättyi kesäkussa lahtelaisten 1-0-vierasvoittoon.

Kauden lupaavasti aloittaneen, mutta sittemmin hyytyneen PK-35:n saldo on nyt kymmenen pistettä viidestätoista ottelusta. Vaikka sarjatilanne ei hymyilytä, aihetta suureen huoleen ei ole, sillä kaikki SM-sarjassa 2017 pelanneet seurat saavat automaattisesti paikan ensi kauden SM-karsintasarjaan.

Koko PK-35 toivottaa B-pojille onnistumisia ja menestystä loppukauden sarjapeleihin!