Onnittelut Joona Kerolle!

PK-35:n P09-joukkueen rahastonhoitaja Joona Kero on valittu seurassa elokuun Kuukauden vapaaehtoiseksi. Hän saa aiempien valittujen tavoin palkinnoksi Intersport Puhoksen lahjakortin.

Kero on toiminut tehtävässään pian kolme vuotta. Hänen poikansa liittyi PK-35:een syksyllä 2014. Joonalla ei ollut aiempaa jalkapallotaustaa, mutta hän on nollaysien laadukkaan toiminnan myötä päässyt tutustumaan läheltä junnufutiksen riemuihin.

- Meillä on tiivis porukka, jossa on aivan erinomainen päävalmentaja (Teemu Vaistila) ja tosi innokkaat apuvalmentajat. Joku heistäkin olisi ansainnut tulla valituksi Kuukauden vapaaehtoiseksi. Toimintamme on alusta saakka ollut todella hyvää ja aktiivista, Kero sanoo.

- Joukkueestamme näkyy määrätietoisuus ja kunnianhimo. Valmentajat miettivät koko ajan kuinka pelaajat kehittyvät, mutta eivät ole liian vaativia. Saatamme toimia hyvänä esimerkkinä muille ikäluokille.

PK-35 korostaa elokuun vapaaehtoisen valintaperusteissaan, että Joonan raportointi seuran suuntaan on erittäin jämptiä ja täsmällistä. Hän itse puolestaan sanoo, ettei halua liikaa vaivata seuraa, vaan hoitaa hommansa sovitusti pois alta.

- Tämä on minulle aika helppoa puuhaa, sillä pyöritän Exceliä työnikin puolesta. Kun joukkueemme toiminta alkoi, vaati jonkin aikaa saada talous järkevään tasapainoon. Sittemmin en ole kohdannut ongelmia, sillä taloushallinto on minulle hyvin tuttua työtä.

Vaikka Kero on keskittynyt nollaysien toimintaan, hän kehuu koko PK-35:n hyvää henkeä ja kokee erittäin tärkeäksi, että seuran kaikki avainhenkilöt ovat helposti lähestyttävissä. Joona haluaa lopuksi lähettää terveisiä koko punamustalle yhteisölle.    

- Jatkakaa ja jatketaan samaan malliin, sillä suunta näyttää todella hyvältä!

PK-35 onnittelee Joona Keroa valinnasta Kuukauden vapaaehtoiseksi ja toivottaa hänelle lisää antoisia hetkiä futiksen parissa!