Tyttötoiminta kehittyy!

PK-35 vahvistaa koko ajan mainettaan valtakunnan yhtenä parhaista tyttö- ja naisfutisseuroista. Punamustien B-tytöt ja naisten liigajoukkue ovat jälleen lähellä Suomen mestaruutta, mutta nuoremmissakin ikäluokissa tapahtuu.

Vuonna 2003 syntyneiden tyttöjen joukkue on varmistanut paikkansa ensi kauden Etelä-Länsi -liigaan, joka alkaa keväällä. Myös nollakakkoset ovat pelanneet erinomaisen kauden omassa sarjassaan.

- Seuramme tyttöfutistoiminta kehittyy koko ajan. Vanhimpien ikäluokkien lisäksi 2005-06 syntyneet ovat esittäneet lupaavia otteita. Myös nuorimmista joukkueistamme löytyy sekä laatua että massaa. PK-35:een on imua, mikä on jatkossakin iso tavoitteemme, punamustien junioripäällikkö ja T03-joukkueen päävalmentaja Akan Okomoh sanoo.

PK-35:n nuorin tyttöjoukkue perustetaan tänä syksynä 2011-ikäluokkaan. B-tyttöjen ja nollakolmosten avoimet try out -harjoitukset järjestetään lähiviikkoina, mistä seura tiedottaa pian lisää. Punamustien kaikissa tyttö- ja poikaikäluokissa noudatetaan toimivaksi todettua PK-35 Metodia, joka keskittyy pelaajien itseohjautuvuuteen, oivaltamiseen sekä peruspelitaitojen ja havainnoinnin kehittämiseen.

- On pitkälti laadukkaan valmennuksen ansiota, että menestymme kansallisella kilpatasolla. Seurassamme on hyvä putki nuorista tyttöikäluokista aina Naisten Liigaan saakka. En näe mitään syytä, miksi juuri laadukas ja koko ajan kehittyvä valmennuksemme ei houkuttelisi meille lisää pelaajia. Metodimme toimii oikein mallikkaasti, Okomoh jatkaa.

Lisätietoja PK-35:n tyttöfutistoiminnasta: tai puh. 044 260 0182.

Tervetuloa mukaan punamustaan futisperheeseen!