Haussa kaksi mestaruutta!

PK-35:n B-tytöillä ja PK-35 Vantaan naisilla on viikonloppuna paljon pelissä, sillä kumpikin joukkue voi saavuttaa kauden päätavoitteensa eli varmistaa Suomen mestaruuden.

PK-35 kohtaa B-tyttöjen (T18) SM-sarjan viimeisellä kierroksella FC Hongan, joka on tällä hetkellä kaksi pistettä punamustien edellä. Mestaruus on siis edelleen PK-35:n omissa käsissä. Punamustien kotiottelu alkaa sunnuntaina Myllypuron Pallomyllyssä kello 13.

- Jo tammikuun lopussa alkanut sarjakautemme saa nyt arvoisensa päätöksen. Uusi joukkueemme on vuoden aikana kasvanut loistavasti yhteen. Meillä on muutamasta notkahduksesta huolimatta vielä mahdollisuus kirkkaimpiin mitaleihin. Koko joukkueemme toivottaa tsemppiä myös naisille, B-tyttöjen päävalmentaja Rami Rantanen sanoo PK-35 Vantaan verkkosivuilla.

PK-35 Vantaa saa Naisten Liigan yläloppusarjan viimeisellä kierroksella vastaansa niin ikään FC Hongan. Asetelma on B-tyttöjen tilanteeseen verrattuna päinvastainen, sillä espoolaiset ovat kaksi pistettä punamustien takana. PK-35 Vantaan kotiottelu alkaa lauantaina Myyrmäki Stadionilla kello 15.

- Tilanne on todella hieno. Tämän enempää ei seuratasolla voi vaatia, PK-35 Vantaan päävalmentaja Jari Väisänen viittaa seuran verkkosivuilla punamustaan superviikonloppuun.

- Joukkueemme vireystila on hyvä. Lähdemme päätöskierrokselle todella luottavaisin mielin. Meidän kannaltamme on hyvä, että pääsemme pelaamaan kotikentällämme ja tutulla alustalla.

PK-35 toivottaa B-tytöille ja naisille menestystä kuumiin ratkaisupeleihin sekä kaikki kannattajansa tervetulleiksi lauantaina Myyrmäkeen ja sunnuntaina Myllypuroon!

HUOM! PK-35:n junioripelaajilla ja toimihenkilöillä on Naisten Liigan otteluun PK-35 Vantaa-FC Honka vapaa pääsy. Juniorit pääsevät sisään seura-asuistessaan tai näyttämällä jäsenkorttia.Tervetuloa!