Päättäjäisissä palkintosadetta!

PK-35 vietti futiskauden päättäjäisiään perjantaina 3. marraskuuta. Tilaisuudessa palkittiin tuttuun tapaan kuluneena vuonna ansioituneita seuraihmisiä. 

PALKITUT 2016-2017:

Vuoden joukkue: T03.


T03

Päävalmentaja Akan Okomoh: ”Tämä oli mahtava joukkue ja sopiva sekoitus erilaisia persoonia, joilla on taitoa pelata kaunista jalkapalloa. Tällä kaudella joukkue on kasvanut talven vaikeista ajoista ikäluokan Suomen mestariksi. Tyttöjen peli on kehittynyt huimasti laadukkaan harjoittelun seurauksena, ja on ollut ilo valmentaa juuri tätä joukkuetta viimeiset neljä vuotta. Olen varma, että näistä tytöistä kuullaan vielä. Haikein, mutta hyvillä mielin jätän joukkueen loistavan valmentajakaksikon Jeff Barckin sekä Biran Jengin vastuulle.”

Vuoden tyttöpelaaja: Emma Immonen (TBSM).


Emma Immonen 

Vuonna 2001 syntynyt Emma Immonen on toisen polven peekoolainen. ”Junnu” on tyttöjen maajoukkueen kantavia voimia ja siirtyi kesällä PK-35 Vantaan naisten joukkueeseen, jossa hän pelasi muutamia liigaotteluita sekä Suomen Cupin finaalin. Hyvien pelisuoritustensa lisäksi Emma vakuutti myös loistavan kypsän asenteensa ja päättäväisyytensä ansiosta.

Vuoden poikapelaaja: Anthon Kärki (BSM).


Anthon Kärki

Päävalmentaja Amir Ahmad: ”Anthon on mahtava velikulta, jonka kehitys jalkapalloilijaksi on mennyt viime vuosina huimin askelin eteenpäin. Hän kantoi mallikkaasti vastuuta kovissa BSM-peleissä vanhempia poikia vastaan ja osoitti tasonsa kovissa ja intensiivisissä peleissä. Siitä vahvana todisteena ensimmäiset oman ikäluokan maaottelut viime kaudella. Kaikki on hänelle mahdollista, jos vaan fokus kohdistuu oikeisiin asioihin. Haluan henkilökohtaisesti kiittää Anthonia näistä vuosista. On ollut mahtavaa seurata hänen kehittymistään sekä auttaa häntä matkan varrella hyväksi jalkapalloilijaksi ja ihmiseksi.”

Vuoden naispelaaja: Kaisa Collin (PK-35 Vantaa).

Kaisa siirtyi punamustiin viime talvena HJK:sta ottaakseen pelaajaurallaan uuden askeleen. Tuloksena oli hänen uransa toistaiseksi tehokkain kausi, sillä kaksikymmentä osumaa viimeistellyt hyökkääjä kruunattiin Naisten liigan maalikuningattareksi. Collin kunnostautui myös syöttäjänä ja teki esityön kahdeksaan maaliin. Kauden kruunasivat A-maajoukkuedebyytti sekä heti toisessa pelissä syntynyt ensimmäinen maaottelumaali.

Vuoden miespelaaja: Henry Ruotsalainen (PK-35 miesten edustusjoukkue).


Henry Ruotsalainen

Sähäkkä ja taitava Henkka oli kaudella 2017 erittäin iso osa joukkueen peliä. Erinomaisten hyökkäystehojen lisäksi Henkka puolusti väsymättömästi muidenkin puolesta koko kauden. Henkan loistava asenne peleissä ja harjoituksissa kannusti joukkuetovereita antamaan itsestään entistä enemmän. PK-35 sai Henkalta kaudella 2017 aina vähintään SATA PROSENTTIA.

- 22 ottelua

- 8 maalia

- 10 maalisyöttöä

- 2. sija tehopörssissä

- joukkueen varakapteeni

Vuoden valmentaja: Akan Okomoh (T03 ja P03).

”Kulunut vuosi oli itselleni ennen kaikkea uuden oppimista. Sergion läsnäollessa pääsin kehittymään ja ottamaan askelia eteenpäin valmentajana. Loistavat pelaajat, joukkueiden taustajoukot ja kannustava työympäristö ovat pitäneet motivaationi korkealla. Kiitos Amir Ahmad ja Biran Jeng, jotka ovat olleet apuna valmennuksessa koko kauden. Kiitos Juuso ja Jusu, valmentajat sekä taustatoimijat isosta panoksesta seuran eteen. Olemme oikealla tiellä, ja on etu-oikeus kulkea tässä mukana. Kiitos Punamusta!”

PK-35 Alumnit: PK-35 Alumni perustettiin kauden 2012 päätteeksi. Alumni sana tulee latinankielisestä sanasta alumnus, joka merkitsee kasvattia tai suojattia. Alumni taas on joukko kasvatteja tai suojatteja.

PK-35 kutsuu vuosittain Alumniin pelaajia, jotka ovat edustaneet seuraamme nappulaliigasta aina A-junioreihin saakka. Ensimmäiset kaksi pelaajaa liitettiin Alumniin syksyllä 2012 kauden päätöstilaisuudessa

Jenni Immonen (TB1 ja Naisten Kolmonen). Jenni aloitti PK-35:n tytöissä yksitoista vuotta sitten. Hän oli isossa roolissa kuluneella kaudella nostamassa PK-35:n naisten Kolmosessa pelannutta joukkuetta sarjatasoa ylemmäksi. Onnittelut noususta! Jenni jatkaa futisuraansa PK-35:n Helsingin naisten joukkueessa, joten punamusta matka jatkuu!


Selena

Selena Hurme (TB1 ja Naisten Kolmonen). Selena aloitti PK-35:n tytöissä kaksitoista vuotta sitten. Hänkin oli tärkeässä roolissa naisten Kolmosessa pelanneessa joukkueessa. Onnittelut noususta! Myös Selena jatkaa uraansa PK-35:ssä.


Ria ja Olivia 

Ria Holstein (TBSM). Ria aloitti PK-35:n tytöissä yhdeksän vuotta sitten. Hän on voittanut kaksi B-tyttöjen Suomen mestaruutta, yhden SM- hopean sekä hopeaa Laura Kalmari -turnauksesta. Riakin jatkaa futisuraansa PK-35 Helsingin naisten joukkueessa, eli punamusta matka jatkuu!

Olivia Kåhre (TBSM). Olivia aloitti PK-35:n tytöissä yksitoista vuotta sitten. Hänkin on saavuttanut kaksi B-tyttöjen Suomen mestaruutta, SM-hopean sekä kakkossijan Laura Kalmari -turnauksessa. Myös Olivia jatkaa uraansa PK-35 Helsingin naisten joukkueessa. Punamusta matka jatkuu!

Respect palkinto nro 2: Tapio Nikkilä.

Vuoden tukija: Keradur Siivous.

Yhteistyö Keradurin kanssa alkoi vuoden alussa. Se on sisältänyt Pihlajamäen Aava Areenan pukukoppi- ja toimistotilojen puhtaanapidon. Lisäksi Keradur on alkanut tehdä yhteistyötä muiden yhteistyökumppaneiden kanssa. Yhteistyö on siis ollut molempia hyödyttävää. Olemme juuri sopineet, että Keradur jatkaa seuramme kumppanina myös kaudella 2018.

Vuoden Peekoolainen: Peter Henriksson.

Pete vastasi kaudella 2017 edustusjoukkueen pelaaja- ja varustehuollosta sekä ottelutapahtumista Huolto on toiminut erinomaisesti, ja Pete on erittäin tärkeä osa edustusjoukkuetta. Hänelle on kunnia-asia huolehtia siitä, että pelaajat voivat keskittyä vain ja ainoastaan pelaamiseen. Kaikesta näkee ja varsinkin kuulee, että Ykköskopissa viihdytään. Tästä iso kiitos Petelle!

LÄMPIMÄT ONNITTELUT KAIKILLE PALKITUILLE!