Mette maajoukkueeseen

PK-35:n tyttöikäluokista PK-35 Vantaan naisten liigajoukkueeseen noussut Mette Barck on valittu TU19-maajoukkueen leirille, jonka päätteeksi pelattavassa maaottelussa Suomi kohtaa Englannin.

Leiri on ohjelmassa 21.-24. marraskuuta. Se on joukkueelle tärkeää valmistautumista ensi keväänä pelattavaan EM-jatkokarsintaan, jonka lohkoarvonta suoritetaan juuri samaan aikaan kuin maajoukkuetytöt leireilevät Eerikkilässä.

- Saamme nyt Englantia vastaan kovan maaottelun, josta on meille keväänkin kannalta paljon hyötyä, leiriryhmään yhteensä kaksikymmentä pelaaja valinnut päävalmentaja Marianne Miettinen sanoo Palloliiton verkkosivuilla.

- Emme maaottelun takia muuta sitä, että teemme leirin alussa testejä. Pystymme tätä kautta antamaan pelaajille palautetta myös talviharjoittelua varten.

Tyttöjen U19-ikäluokan maaottelu Suomi-Englanti pelataan Eerikkilä-hallissa perjantaina 24. marraskuuta klo 15:00 alkaen. PK-35 onnittelee Mette Barckia maajoukkuekutsusta sekä toivottaa hänelle antoisaa leiriä ja onnistumisia Englanti-peliin!