Jasmin tyytyväinen sopimukseensa

Jos kaikki sujuu suunnitellusti, PK-35:n tyttöjen BSM-joukkueesta PK-35 Vantaaseen siirtynyt Jasmin Leppioja, 17, pelaa ensi vuonna debyyttikautensa Naisten Liigassa.

Tuore kaksivuotinen sopimus takaa Leppiojalle laadukkaan ympäristön kehittyä. Jasmin sijoittui aiemmin syksyllä B-tyttöjen SM-sarjan maalintekijätilaston jaetulle kolmannelle sijalle. Vain yksi osuma erotti hänet kärkikaksikosta. Leppiojalla on kokemusta myös tyttömaajoukkueista.

- On hienoa päästä ensi kaudeksi näin hyvään ja mukavaan joukkueeseen! Odotan jo innokkaasti uutta ympäristöä ja tietysti aiempaa kovempia pelejä, Jasmin sanoo PK-35 Vantaan verkkosivuilla.

Leppioja on kuluneen vuoden aikana jo kuudes punamustien B-tytöistä naisten liigajoukkueeseen noussut pelaaja. PK-35 Vantaan kanssa jatkosopimuksen allekirjoittanut päävalmentaja Jari Väisänen kuvailee Jasminia ahneeksi hyökkäyspään pelaajaksi, joka haistaa maalipaikat.

- ”Jasu” vakuutti meidät päättyneellä kaudella, kun B-tyttöjä oli mukana harjoituksissamme. Hän on tavoitteellinen pelaaja ja valmis kovaan harjoitteluun. On todella hienoa, että PK-35 kasvattaa pelaajia, jotka kykenevät nousemaan liigatasolle, Väisänen sanoo.

- Luotan Leppiojan kehittyvän hyökkääjänä hyvässä ympäristössämme. Hänellä on ensi kaudella kaikki mahdollisuudet debytoida Naisten Liigassa.

PK-35 onnittelee Jasua sopimuksesta ja toivottaa hänelle erinomaista liigakautta 2018!