Punamustia Floridaan

Kolme PK-35 Vantaan pelaajaa sai kutsun alle 20-vuotiaiden tyttöjen maajoukkueeseen, joka osallistuu joulukuussa Yhdysvalloissa erittäin kovatasoiseen neljän maan Nike Friendlies International -turnaukseen.

 

Kahdenkymmenen pelaajan ryhmään valittiin punamustista Ida Raustola, Roosa Toivanen ja Selina Mustajoki. Suomi kohtaa Floridassa pelattavassa turnauksessa 7.12. Brasilian, 9.12. Yhdysvallat sekä 11.12. Englannin. Kaikki vastustajat ovat maailman ehdottomia huippumaita.

 

- Meille tulee harvoin tällaisia kutsuja, joten lähdemme matkaan innokkain mielin. On todella hienoa päästä mittaamaan tasoamme maailman huippuja vastaan, päävalmentaja Rosa Lappi-Seppälä sanoo Palloliton verkkosivuilla.

 

Suomen turnausjoukkue koostuu vuosina 1997 ja 1998 syntyneistä pelaajista, joten se on pitkälti sama kuin naisten U23-maajoukkue. Nike Friendlies Internationalin muut maat ovat valinneet mukaan ainoastaan ysikaseja.

 

- Tunnen osan pelaajistamme jo U23-ryhmästä ja osaan tutustun itse turnauksessa. Tämä on meille hyvä mahdollisuus, sillä joukkueemme useat pelaajat ovat varmasti tulevaisuudessa mukana U23:ssa, Lappi-Seppälä jatkaa.

 

PK-35 onnittelee Idaa, Roosaa ja Selinaa maajoukkuekutsuista sekä toivottaa heille onnistumisia Floridaan!