Hiihtolomaleiri kalenteriin!

PK-35 haluaa muistuttaa kaikkia innokkaita futisperheitä, että seura järjestää perinteiseen tapaan suositun hiihtolomaleirinsä myös vuonna 2018.

Tapahtuma on tällä kertaa suunnattu 2005-2011 syntyneille tytöille ja pojille. Kolmepäiväisen leirin ajankohta on maanantaista keskiviikkoon 19.-21. helmikuuta. Olosuhteet Pihlajamäen tekonurmipohjaisessa kuplahallissa ovat totutusti huippuluokkaa.    

Leiriohjelma sisältää tuttuun tapaan leikin- ja pelinomaista futistreeniä, yleishyödyllistä liikuntaharjoittelua, viimeisen päivän perinteisen Leiricupin ja palkintojenjaon sekä paljon muuta hauskaa yhdessäoloa. Päivittäin pidetään kahdet harjoitukset, joiden välissä on lounastauko. Hintaan sisältyy lisäksi PK-35:n leiripaita.

- Luvassa on taas hauskat kolme päivää, joiden aikana teemme jo useina aiempina vuosina mielekkäiksi koettuja asioita. Leiri on mukavaa vaihtelua ja vastapainoa joukkueharjoittelulle. Toivotamme kaikki halukkaat tervetulleiksi mukaan, kokeneena tapahtumajärjestäjänä tunnetun PK-35:n nuorisotoimenjohtaja Juuso Mattila sanoo.

Leiri on seuran eri ikäluokkien pelaajille hyvä mahdollisuus tutustua toisiinsa ja nauttia näin punamustien tiiviistä yhteishengestä. Tapahtumaan voivat ilmoittautua myös lapset, jotka eivät ole vielä osallistuneet PK-35:n varsinaiseen joukkuetoimintaan.

Ilmoittautuminen PK-35:n hiihtolomaleirille 2018: https://www.ilmarix.fi/tietoverkko/isoilmari.nsf/ilmoittautuminense?openform&s=n&id=19F38383DCDB20EEC225819B002C407A

Lisätietoja: tai puh. 040 775 4858.

Tervetuloa mukaan!