Anu ja Esko Soininen – ISO KIITOS!

PK-35:ssä vuosikymmeniä ansiokasta työtä tehneet Anu ja Esko Soininen ovat ainakin toistaiseksi päättäneet jäädä toiminnasta sivuun. Koko seura kiittää heitä lämpimästi kuluneista vuosista!

Naisten Nelosessa pelaavan PK-35 Ihanaisten joukkue, jossa Anu ja Esko viimeksi toimivat, vietti viime viikonloppuna kauden päättäjäisiään ja samalla Soinisten läksiäisiä. Heille luovutettiin lämminhenkisessä tilaisuudessa Palloliiton kultaiset ansiolevykkeet sekä Eskolle kultainen ja Anulle hopeinen seuratoimijamerkki.

Soinisten pitkä futisura PK-35:ssä alkoi jo 1980-luvun puolivälissä. He toimivat matkan varrella niin valmentajina, joukkueenjohtajina kuin huoltajina. PK-35:n Ihanaisissa on yhä pelaajia, jotka kuuluivat Anun ja Eskon joukkueisiin jo tyttöikäluokissa.

- Viime kaudella pelasimme sekä naisten Nelosta että futsalia samassa joukkueessa Soinisten tyttärentyttären Selenan kanssa. Anu ja Esko ovat olleet paljon enemmän kuin valmentajia, Ihanaisissa pelaava ja Soinisiin jo punamustien tyttöjoukkueissa tutustunut Laura Jokinen sanoo. 

- Sen lisäksi, että Anu ja Esko ovat kolmekymmentä vuotta tulleet 3-4 kertaa viikossa vetämään treenejä, kantaneet täytetyt juomapullot, pumpatut pallot ja nenäliinat (joita on mennyt paljon) kentän laidalle, he ovat olleet mukana pelaajien rippi- ja ylioppilasjuhlissa, muutoissa ensimmäiseen ja joskus myös toiseen omaan kotiin, sydänsuruissa, urapohdinnoissa ja aivan kaikessa.

Osalle pelaajista Anu ja Esko ovat olleet läheisempiä kuin omat vanhemmat. Joukkueesta on voinut välillä olla poissa ja tulla aina takaisin kuin kotiinsa. Soiniset ovat aina kantaneet ylpeinä PK-35:n värejä ja vaalineet aktiivisen toimintansa kautta punamustaa seurakulttuuria.

- Heidän kaltaisensa ihmiset ovat suomalaiselle jalkapallolle kultaakin arvokkaampia. PK-35 Ihanaisten joukkue kiittää Anua ja Eskoa työstä, josta ei millään voi kiittää tarpeeksi! Jokinen jatkaa.

PK-35 on ylpeä, että Anun ja Eskon kaltaiset vapaaehtoiset ovat olleet punamustien toiminnassa mukana, joten seura lähettää Soinisille vielä lämpimät kiitokset kaikesta mitä he ovat vuosikymmenten ajan tehneet seurassa ja seuran eteen!