P03 kansainväliseen kutsuturnaukseen

PK-35:n P03-joukkue sai kutsun ensi pääsiäisenä Torinossa pelattavaan kansainväliseen huipputurnaukseen, johon osallistuu mm. suuri osa ikäluokan parhaista italialaisseuroista.

Punamustien nollakolmosten oli alun perin tarkoitus lähteä pääsiäisenä Liettuaan, mutta kutsu Italiaan muutti suunnitelmia. Osallistuminen Memorial Stefano Gusellaan vaikutti aluksi vaikealta talouden takia, mutta joukkue sai tarvittavaa sponsoritukea, jonka ansiosta matka toteutuu.

- Tämä on meille erinomainen mahdollisuus päästä mittaamaan tasoamme Euroopan huippujoukkueita vastaan. Olen kuullut, että kyseessä on todella hyvin järjestetty tapahtuma, PK-35:n päävalmentaja Kim Raimi sanoo.

Turnauksen nollakolmosten sarjaan osallistuu yhteensä 32 joukkuetta, joiden joukossa ovat Italian huippuseurojen lisäksi mm. PSG ja Español. Suomalaisista mukana ovat aiemmin olleet HJK ja KäPa. Turnaus pelataan neljän joukkueen lohkoissa, joiden voittajat ratkaisevat sijat 1-8.

- Taso on todella kova, joten edessä on vaikeita pelejä. Tämä sopii meille oikein hyvin. Pelaamme neljän päivän sisällä kuusi tiukkaa ottelua, jotka palvelevat joukkuettamme Suomen sarjapelien kannalta. Pääsiäinen on ihanteellinen ajankohta tällaiselle turnaukselle, Raimi jatkaa.

- Mukaan lähtee kuusitoista kenttäpelaajaa ja kaksi maalivahtia. Kovatasoiset ottelut varmasti yhdistävät joukkuettamme. Odotettavissa on niin pelaajille kuin valmentajille opettavainen tapahtuma. 

PK-35 onnittelee nollakolmosia kutsusta huipputurnaukseen ja toivottaa heille hyvää talviharjoituskautta!