Ossi Koskela maalivahtivalmentajaksi

PK-35 on saanut maalivahtivalmennukseensa tervetulleen vahvistuksen, sillä paluumuuttaja Ossi Koskela, 27, toimii kaudella 2018 seuran A- ja B-poikien sekä miesten edustusjoukkueen veskarikoutsina.

Punamustien verkkotoimitus sai Ossin haastateltavakseen, joten annetaan hänen itsensä kertoa aiheesta lisää.

Moi Ossi, kerrotko hieman taustasi PK-35:ssä? 

- Pelasin vuonna 2009 puoli kautta seuran A-junnuissa, kunnes pelaaminen pikkuhiljaa loppui. Toimin tämän jälkeen kaudella 2011 maalivahtivalmentajana poikien nollakakkosissa.

Muutit sittemmin Rovaniemelle. Missä roolissa toimit RoPS:ssa?

- Opiskellessani liikunnanohjaajaksi toimin maalivahtivalmentajana RoPS:n miesten liigajoukkueessa ja junnupuolella sekä vastasin seuran nappulaveskaritoiminnasta. Valmistuin vuosi sitten Lapin Ammattikorkeakoulusta ja olen nyt muuttanut takaisin pääkaupunkiseudulle.

Miten ajankäyttösi jakautuu PK-35:n joukkueissa?

- Pyrin käymään kolmen joukkueen tapahtumissa mahdollisimman tasapuolisesti. Toiminta on tavoitteellista, joten on tärkeää olla säännöllisesti käytettävissä.

Mitkä ovat valmennusfilosofiasi kulmakivet?

- Tärkeintä on kohdata ihminen ja lähestyä valmennusta kokonaisvaltaisesti. Haluan tukea urheilijaksi kasvamista, joten fyysinen ja henkinen kehitys kulkevat käsi kädessä. Opinnoistani on paljon hyötyä. Ne tarjoavat hyvän pohjan syventyä käytännön urheiluvalmennukseen. 

PK-35 kiittää Ossia haastattelusta ja toivottaa hänet lämpimästi tervetulleeksi takaisin punamustiin!