Onnittelut Juusolle ja Akanille!

PK-35:n nuorisotoimenjohtaja Juuso Mattila ja junioripäällikkö Akan Okomoh palkittiin viime perjantaina Palloliiton Helsingin piirin futiskauden 2017 päättäjäistilaisuudessa.

Piiri valitsi Mattilan vuoden Grassroots -ohjaajaksi, Okomohin vuoden nuorten valmentajaksi. PK-35 on ylpeä voidessaan onnitella kahta työntekijäänsä ja valmentajaansa näistä tunnustuksista. Juuso ja Akan toteavat yhteen ääneen, että hyvin onnistuneesta työstä on mukava saada positiivista palautetta. 

- Palkinto tuli itselleni täytenä yllätyksenä. Arvostan sitä tosi paljon. Koen sen pikemminkin koko PK-35:n kuin vain itseni ansioksi, sillä kyse on tiimityöstä. Seura on tehnyt ja tekee hyvää työtä, mikä näkyy myös ulospäin. Meillä on kaiken kaikkiaan erinomainen vuoi takana, punamustien P10-P12 -ikäluokissa valmentava Mattila sanoo.

- Koen kehittyneeni valmentajana, mikä on pitkälti Sergion (PK-35:n entinen valmennuspäällikkö Almenara) ansiota. Sain häneltä tukea ja uutta näkökulmaa jalkapalloon. Takanani on onnistunut ja työntäyteinen vuosi, mistä kuuluu kiitos myös apuvalmentajilleni Amir Ahmadille ja Biran Jengille sekä seuran päätoimisille työntekijöille, PK-35:n tyttöjen BSM-joukkuetta kaudella 2018 valmentava Okomoh toteaa.

Juusolle ja Akanille vielä lämpimät onnittelut Helsingin piirin palkinnoista!