Onnittelut Riikka Kortekalliolle!

PK-35:n P08-joukkueen rahastonhoitaja Riikka Kortekallio on valittu seurassa marraskuun Kuukauden vapaaehtoiseksi. Hän saa aiempien valittujen tavoin palkinnoksi Intersport Puhoksen lahjakortin.
 

Kortekallio aloitti tehtävässään viime maaliskuussa joukkueen aiemman rahastonhoitajan pojan vaihdettua seuraa. Riikka toimii ammatikseen pankkialalla, joten raha-asiat ja taloudenpito ovat hänelle tuttua puuhaa. Hänen poikansa pelaa PK-35:n nollakaseissa nyt kolmatta vuotta.

- Kun joukkueenjohtajamme Janne Mäkinen pyysi minua rahastonhoitajaksi, lähdin mielelläni mukaan. Työmäärä oli aluksi pieni arvoitus, mutta pääsin toimintaan nopeasti sisään ja löysin tarvittavat rutiinit, Riikka sanoo.

 - Raha-asiat päätetään vanhempainilloissa, joissa kaikki keskustelut ovat sujuneet hyvässä yhteisymmärryksessä.  Kommunikaatio vanhempien suuntaan tapahtuu pääosin joukkueenjohtajan kautta.

Riikka haluaa muutenkin korostaa vanhempien tärkeää roolia lasten liikuntaharrastuksessa. Hänen mielestään on erittäin kunnioitettavaa, että he ovat valmiita käyttämään toimintaan paljon omaa aikaansa.

- On todella hienoa olla tässä mukana ja nähdä, kuinka kaikki kantavat kortensa kekoon. PK-35:stä on syntynyt ammattimainen ja tasapuolinen kuva. Seura antaa kaikille jäsenilleen yhtäläiset mahdollisuudet ja edellytykset harrastaa liikuntaa. Poikani ei ole kertaakaan sanonut, että haluaisi lopettaa jalkapallon.

Riikalle on antoisaa kokea lasten oma innostus ja aito halu futista kohtaan. Tätä kautta he kehittyvät lajitaidoissa, mikä tuottaa heille taas lisää iloa.

- Ryhmätoiminta on lapsille todella tärkeää. Vuorovaikutustaidot tarjoavat eväitä koulunkäyntiin, tuleviin työtehtäviin ja koko elämään, Riikka alleviivaa ja lähettää lopuksi terveisiä PK-35:n koko jäsenistölle.

- Iloista joulun odotusta ja tsemppiä kaikille uuteen kauteen!