Tyttöjä maajoukkueleireille

Punamustien kolme pelaajaa on saanut kutsun tyttöjen maajoukkueleireille

PK-35:n kasvatti ja nyt PK-35 Vantaata edustava Mette Barck on valittu U19-ikäluokan maajoukkueleirille, joka pidetään Eerikkilässä 23.-26. tammikuuta. Leirikokonaisuuden toinen osa järjestetään helmikuun puolella. Tapahtumat ovat tärkeää valmistautumista kevään EM-jatkokarsintaturnaukseen, jossa Suomi kohtaa 4.4. Belgian, 7.4. Ranskan sekä 10.4. Azerbaidzhanin. 

- Pääsemme nyt katsastamaan neljäkymmentä pelaajaa. Käymme totta kai läpi asioita, jotka ovat tärkeitä EM-jatkokarsinnan kannalta, päävalmentaja Marianne Miettinen sanoo Palloliiton verkkosivuilla.

Valmistautuminen huhtikuun kotiturnaukseen jatkuu maaliskuussa, jolloin Suomi kohtaa 4.3. ja 6.3. Unkarin vieraissa. Lopullinen karsintajoukkue valitaan näiden otteluiden jälkeen.

PK-35:n Maj Barck ja Ella Burton saivat kutsun alle 16-vuotiaiden (2002) tyttöjen maajoukkueleirille, joka järjestetään Eerikkilässä 15.-18. tammikuuta. Mukaan valittiin yhteensä kaksikymmentä pelaajaa. Ryhmä kohtaa leirillä keskiviikkona 17.1. TPS:n naisten liigajoukkueen.

- Jatkamme pelin kehittämistä ja menemme asioihin entistä syvemmälle. Koko joukkueen puolustamisessa on vielä tekemistä ennen toukokuuta ja seuraavia otteluitamme. Pelinavaaminen ja pallollinen peli kaikkiaan ovat toinen teema, päävalmentaja Marko Saloranta sanoo SPL:n sivuilla.

PK-35 toivottaa Mette ja Maj Barckille sekä Ella Burtonille erinomaisia maajoukkueleirejä!