Tervetuloa Minifutikseen ja Tyttöfutikseen!

PK-35 järjestää tänäkin vuonna jalkapalloharrastuksen aloittaville poika- ja tyttöikäluokille Minifutiksen ja Tyttöfutiksen. Ilmoittautuminen toukokuussa alkavaan toimintaan on jo käynnissä.

Minifutis on suunnattu kaikille 2013-2014 syntyneille jalkapallosta kiinnostuneille lapsille. Tyttöfutikseen voivat ilmoittautua vuonna 2012 syntyneet tytöt. Osallistujilla ei tarvitse olla aiempaa liikuntataustaa, joten kaikki ovat tervetulleita mukaan. Iloinen mieli ja avoin asenne riittävät.

Minifutis käynnistyy keskiviikkona 9. toukokuuta Pihlajamäen Aava Areenalla, minkä jälkeen harjoituksia on kerran viikossa keskiviikkoisin kello 18-19. Toimintaa järjestetään myös Myllypuron Busmo Areenalla, missä aloituspäivämäärä on maanantai 14. toukokuuta. Myllypuron Minifutis kokoontuu myös tästä eteenpäin aina maanantaisin.

Tyttöfutis alkaa Pihlajamäessä Minifutiksen tavoin 9. toukokuuta ja jatkuu niin ikään kerran viikossa keskiviikkoisin. Sekä Minifutksessa että Tyttöfutiksessa harjoitellaan jalkapallon tärkeitä perustaitoja leikin- ja pelinomaisesti erinomaisissa olosuhteissa ja ammattitaitoisessa ohjauksessa.

- Aloittavien ikäluokkiemme toiminta ja osallistujamäärä ovat kasvaneet vuosi vuodelta. Odotamme nyt vähintään yhtä aktiivista osanottoa kuin viime vuonna, PK-35:n Minifutiksesta vastaava nuorisotoimenjohtaja Juuso Mattila sanoo.

- Seurallemme on tärkeää, että saamme nuorimpiin ikäluokkiin paljon massaa. Kun pelaajamäärämme kasvaa, toimintaamme tulee lisää jatkuvuutta.

Mattila korostaa, että PK-35 kehittyy koko ajan, mistä esimerkiksi olosuhteet ovat hyvä osoitus. Hän käy kevään aikana lähialueen päiväkodeissa kertomassa PK-35:n aloittavista ikäluokista ja seuran muusta toiminnasta.

- Olen lisäksi erittäin tyytyväinen, että Miro Kauti vastaa nyt aloittavista tyttöikäluokistamme. Hän on henkilö, jolla on kyky tehostaa koko toimintaamme. 

Minifutiksen yhteydenotot:

Tyttöfutiksen yhteydenotot:

PK-35:n Minifutiksen ja Tyttöfutiksen info sekä ilmoittautuminen: http://www.pk-35.fi/index.php/seuratapahtumat