Junioriapu lasten ja nuorten asialla!

PK-35:n Junioriapu on keskeinen osa seuran yhteiskuntavastuullista toimintaa. Se tukee stipendein punamustien tyttö- ja poikajunioreita, jotka ovat taloudellisen avun tarpeessa.

Toiminta perustuu talkootyöstä, lahjoituksista sekä fanituotemyynnistä saataviin tuloihin. Junioriavun vuosittain järjestämien tapahtumien, kuten syyskuisen Aava-turnauksen, tuotto käytetään täysimääräisenä ja mahdollisimman tasapuolisesti ainoastaan nuorten pelaajien taloudelliseen tukeen.

- Olemme vuosi vuoden jälkeen tehneet pyyteetöntä vapaaehtoistyötä ja saaneet jaettavaksi varsin mittavan summan. Tämä on meille kunniakysymys, josta kuuluu iso kiitos kaikille toimintaan osallistuneille henkilöille, PK-35:n puheenjohtaja Ari-Pekka Määttä sanoo.

- Toivomme Junioriavun edesauttavan lasten ja nuorten urheiluharrastusmahdollisuuksia. Mottomme ”Yksi yhteinen” saa tässäkin yhteydessä hienon sävyn PK-35:n toiminnasta. Toivon vilpittömästi, että saisimme junioreille lisätukea seuran kasvaessa. Tuen tarve ei valitettavasti ole ainakaan vähenemässä. Olkaa mukana auttamassa, sillä kaikki lahjoitukset ja apu suunnataan suoraan pelaajien käyttöön!

Määttä ja koko PK-35 kiittävät vielä kaikkia hienoja ihmisiä, jotka ovat mahdollistaneet Junioriavun toiminnan!