Tiia, Mimmi ja Kaisa Cyprus Cupiin

PK-35:n kasvatti ja punamustia koko uransa edustanut puolustaja Tiia Peltonen sai kutsun naisten A-maajoukkueeseen, joka osallistuu ensi viikolla alkavaan kansainväliseen Cyprus Cupiin.

Kovatasoiseen turnaukseen valittiin PK-35 Vantaasta myös puolustaja Mimmi Nurmela ja hyökkääjä Kaisa Collin. Suomi kohtaa perinteisen Cyprus Cupin A-lohkossa 28.2. Walesin, 2.3. Sveitsin ja 5.3. Italian. Sijoitusottelut pelataan 7. maaliskuuta.

- Odotan turnausta innoissani, sillä saamme pelata neljä todella tärkeää ottelua. Ohjelmassamme ovat tämän jälkeen kovat MM-karsintapelit Espanjaa, Itävaltaa ja Serbiaa vastaan, Suomen päävalmentaja Anna Signeul sanoo Palloliiton verkkosivuilla.

- Turnauksessa on tiukka ottelutahti, joten kaikki pelaajat saavat peliaikaa. Olemme tarkkoja, ettei kukaan rasitu liikaa ja altistu loukkaantumisille. Arvostan Cyprus Cupia kovasti valmistautuessamme tuleviin karsintapeleihin.

Suomi on ottanut MM-karsinnassa kotivoitot Serbiasta ja Israelista, jota vastaan toisessa ottelussa joukkue jäi tammikuussa maalittomaan vierastasapeliin. Cyprus Cupin vastustajat ovat Signeulin mukaan selvästi parempia joukkueita kuin Israel.

- Emme ehdi harjoitella kovin paljon, joten pääpaino on peleissä. Päätöksenteomme kentällä on parannuttava. Meidän on pelattava aiempaa nopeammin, joten tekniikkamme on toimittava myös kovassa vauhdissa.

PK-35 onnittelee Tiiaa, Mimmiä ja Kaisaa maajoukkuekutsuista sekä toivottaa heille onnistumisia turnaukseen!