Ella ja Maj kaatamassa Puolaa

PK-35:n Ella Burton ja Maj Barck nähtiin taas kentällä, kun Suomen U16-tytöt (2002) ottivat lauantaina UEFA Development -turnauksen päätöspelissään makean 3-2-voiton Puolasta.

Joukkueen kapteenina toiminut Ella pelasi 61 minuuttia, kunnes Maj vaihdettiin hänen tilalleen. Suomi johti ottelua 1-0 ja 2-1, mutta Puola nousi kahdesti tasoihin. Jessica So viimeisteli voittomaalin vasta lisäajalla.

- Etenkin avauspuoliaikamme oli todella vahva. Puolustaminen oli siinä parasta koko turnauksessa. Toisella puoliajalla alkoi rasitus vähän näkyä, mutta taistelu oli silti hyvää, Eerikkilässä päävalmentajana toiminut Valtteri Kumpuniemi sanoo Palloliiton verkkosivuilla.

Suomi voitti turnauksen kaikki kolme otteluaan kaadettuaan aiemmin niin Ukrainan kuin Unkarin puhtaasti 3-0. U16-maajoukkue kokoontuu seuraavan kerran jo kesäkuussa aloittaessaan valmistautumisen 1.-9. heinäkuuta Norjassa pelattavaan avoimeen PM-turnaukseen.

- UEFA Development oli kokonaisuutena erittäin hyvä turnaus, mutta nyt on syytä muistaa, että tästä on jatkettava kehittymistä, Kumpuniemi linjaa.

PK-35 onnittelee Ellaa ja Majta mainioista turnauspeleistä ja toivottaa heille erinomaista futiskauden jatkoa!