PK-35 Tähtiseuraksi!

PK-35 on valittu Olympiakomitean, urheilun lajiliittojen sekä liikunnan aluejärjestöjen verkostoon, joka muodostuu seuratoiminnan laatutekijät täyttävistä Tähtiseuroista. 

Ohjelman tarkoituksena on tukea ja kehittää kokonaisvaltaisesti suomalaisurheilun keskeistä vahvuutta eli seuratoimintaa. PK-35 on saanut laatuohjelman lasten ja nuorten osa-alueen tähtimerkin, joka kertoo seuran luoneen turvallisen, kehittävän ja innostavan ympäristön harrastaa ja urheilla. 

- Seurallemme on tärkeää saada tällaista tukea ja tunnustusta, sillä toimintamme pääpaino on nimenomaan lasten ja nuorten urheilussa, punamustien toiminnanjohtaja Jukka Santala sanoo. 

Tähtiseurat täyttävät myös seurajohtamisen laatukriteerit. Ne muodostavat verkoston, joka kehittyy yhdessä ja antaa mahdollisuuden jakaa hyviksi todettuja käytäntöjä. Tähtiseurassa jokainen lapsi ja nuori saa urheilla motivoivassa ilmapiirissä.

- Haluamme PK-35:ssä korostaa ryhmätoiminnan ja urheilullisten elämäntapojen merkitystä. On hienoa, että pystymme täyttämään Tähtiseuran laatukriteerit, Santala jatkaa.

Lisää Tähtiseuroista ja laatuohjelmasta: https://www.olympiakomitea.fi/seuratoiminta/tahtiseurat/tahtiseurat-seurojen-laatuohjelma/

PK-35 kiittää saamastaan tuesta ja tunnustuksesta sekä aikoo jatkossakin kehittää nuorisourheilutoimintaansa!