Tiia ja Kaisa MM-karsintaan

Punamustien puolustaja Tiia Peltonen ja hyökkääjä Kaisa Collin on valittu naisten A-maajoukkueeseen, joka pelaa kesäkuussa huipputärkeät MM-karsintaottelut Itävaltaa ja Serbiaa vastaan.

Suomi on karsintalohkossaan kolmantena kerättyään neljästä ottelusta seitsemän pistettä. Joukkue kohtaa Itävallan ensi viikon perjantaina (8.6.) Helsingissä sekä Serbian neljä päivää myöhemmin (12.6.) vieraissa.

Suomen MM-karsintalohkon jännittävä tilanne löytyy täältä: http://www.uefa.com/womensworldcup/season=2019/standings/round=2000871/group=2005389/index.html

Koko uransa punamustia edustaneen Peltosen kehitys osoittaa, että PK-35 tarjoaa motivoituneille tyttöpelaajille mahdollisuuden nousta seuran juniori-ikäluokista PK-35 Vantaan liigajoukkueeseen sekä naisten A-maajoukkueeseen. Hän voi toimia kannustavana esimerkkinä punamustien kaikille tyttöjunioreille.

PK-35:n tyttöpelaajista Matilda Kuusniemi Fishwick, Rosetilda Väisänen, Olivia Virolainen ja Noora Juusela olivat Helsingin 2004 syntyneiden piirijoukkueessa 25.-28. toukokuuta pelileirillä Saksan Bremenissä. He pelaavat punamustissa 2003-ikäluokassa.

PK-35 onnittelee Tiia Peltosta ja Kaisa Collinia maajoukkuekutsuista sekä toivottaa heille vastuuta ja onnistumisia tuleviin MM-karsintapeleihin!