Naisilla tärkeitä pelejä

PK-35 on kerännyt naisten Ykkösessä kolmesta viime ottelustaan täydet yhdeksän pistettä. Pelien yhteismaaliero on vakuuttava 10-0.

Viime sunnuntaina 2-0-vierasvoiton TPV:stä hakenut PK-35 kohtaa tulevana lauantaina kotikentällään Pihlajamäen MagneCit Areenalla RoPS:n, joka on sarjassa kolmantena vain pisteen punamustien edellä. Sarjakärki on muutenkin erittäin tasainen, sillä ainoastaan kolmen pinnan sisällä on peräti viisi joukkuetta.

Ykkösen voittaja nousee suoraan Naisten Liigaan. Sarjakakkonen pääsee karsimaan noususta. PK-35 on nyt kärkipaikan jakavista VIFK:sta ja IK Myranista vain kahden pisteen päässä, joten nousuhaaveet ovat täyttä realismia.  

PK-35 Vantaa on Naisten Liigassa tällä hetkellä neljäntenä kaksi pistettä FC Hongan ja Åland Unitedin takana sekä neljän pinnan päässä sarjajohtaja HJK:sta. Joukkue kohtaa tulevana lauantaina Ilveksen Tampereella. Kuuden ottelun tappioton putki, joka sisälsi mm. 1-0-vierasvoiton mestaruutta puolustavasta Hongasta, katkesi viime sunnuntaina punamustien hävittyä JyPK:lle vieraissa maalein 1-3.

- Katsomme videoklipit ja mietimme, mitä voimme seuraavissa peleissä parantaa. Meidän ei kannata jäädä liikaa murehtimaan tappiota. Etsimme parannuskohteet ja suuntaamme ajatukset tulevaan, päävalmentaja Jari Väisänen sanoi JyPK-pelin jälkeen.

PK-35 toivottaa kaikki kannattajansa tervetulleiksi lauantain huipputärkeään RoPS-kotipeliin sekä naisjoukkueilleen menestystä tuleviin otteluihin!