Onnittelut Kari Silfverille!

PK-35:n naisten edustusjoukkueen joukkueenjohtaja Kari Silfver on valittu seurassa elokuun Kuukauden vapaaehtoiseksi. Hän saa aiemmin valittujen tavoin palkinnoksi Intersport Puhoksen lahjakortin.

Ensi kuussa 55 vuotta täyttävä Silfver on pitkän linjan seuratoimija sekä kokenut tyttö- ja naisfutisvaikuttaja. Hän on toiminut useissa rooleissa kuudessa eri seurassa jo 21 kautta. Kun PK-35 peri viime talvena MPS:n sarjapaikan naisten Ykkösessä, Kari siirtyi naapuriseurasta punamustiin.

- Ajattelin viime vuonna, että kahdeskymmenes kausi voisi olla itselleni viimeinen, mutta osa pelaajista ja PK:n valmentajat saivat vielä houkuteltua mukaan. En ole katunut päätöstäni hetkeäkään, Silfver sanoo.

- Olen ollut todella tyytyväinen seuran toimintaan. Sisäinen informaatio ja muut käytännön asiat toimivat täällä oikein mallikkaasti. Koska seura on aidosti kiinnostunut joukkueestamme, apu ja tuki löytyvät aina läheltä. Saamme toimia itsenäisesti, mutta toki tiettyjen rajojen sisällä. PK-35:n tärkeimmät arvot eli avoimuus, yhteisöllisyys ja kehittyminen toteutuvat myös käytännössä.

Silfver kiittelee naisten edustusjoukkueen koko taustatiimin sitoutumista sekä korostaa etenkin kahden muun joukkueenjohtajan Pirkko Tavin ja Karolina Hurmerinnan roolia itsensä apuna. Koska Ykkösen sarjapaikka varmistui vasta myöhäisessä vaiheessa, oli iso työ alkaa kerätä kautta varten rahaa. Tämä ei olisi onnistunut ilman hyvää yhteistyötä.

- PK-35:ssä arvostetaan vapaaehtoisten panosta. Valinta Kuukauden vapaaehtoiseksi oli kaikkien näiden vuosien aikana ensimmäinen kerta, kun työni saa tällaista tunnustusta. Palkinto tuli minulle positiivisena yllätyksenä, Kari jatkaa.

Silfver kokee futistoiminnan ja joukkueenjohtajan työn tärkeimmäksi anniksi, että voi olla tekemisissä nuorten urheilijoiden kanssa. Hän kertoo saavansa vapaaehtoistyöstä ilman rahallista korvausta oman ainutlaatuisen fiiliksensä. Lisäksi osallistuminen nais- ja tyttöfutiksen kehittämiseen on hänelle lähellä sydäntä.

- Olen pyrkinyt ottamaan jokaisesta seurastani mukaan hyvät asiat ja samalla välttämään mahdolliset aiemmat virheet. Tärkeintä on pystyä toimimaan nuorille aina tarvittaessa luotettavana tukihenkilönä, joka auttaa kun vain suinkin pystyy. Kestää oman aikansa päästä joukkueeseen kunnolla sisään, mutta tämän tapahduttua se imee mukaansa ja vie mennessään, Kari sanoo.

- Joukkueemme kausi on sujunut vähintäänkin odotusten mukaan. Pidän liiganousua yhä täysin mahdollisena. Olen sarjatasosta riippumata valmis jatkamaan tehtävässäni myös ensi kaudella, minkä seurakin jo tietää. Edellytys lupaukselleni oli, että koko tiimimme jatkaa.     

PK-35 onnittelee Kari Silfveriä valinnasta Kuukauden vapaaehtoiseksi sekä toivottaa hänelle erinomaista loppukautta ja lokakuuksi oikein hyvää syntymäpäivää!