Liigakarsintapaikka omissa käsissä

PK-35:n naisten edustusjoukkue pitää tiukasti kiinni nousukarsintapaikasta, kun Ykkösen sarjakautta on pelaamatta vain kaksi kierrosta.

PK-35 on sarjassa tällä hetkellä toisena eli liigakarsintaan oikeuttavalla sijalla. RoPS on joukkueen kanssa tasapisteissä, mutta sen maaliero (+24) on heikompi kuin punamustilla (+28). Sarjanelonen HPS ajaa kaksikkoa takaa vain kahden pinnan päässä.  

Punamustien vastustajat tulevissa ratkaisupeleissä ovat lauantaina 13. lokakuuta PKKU Tuusulassa sekä viikkoa myöhemmin sarjan päätöskierroksella TuWe Pihlajamäen MagneCit Areenalla. RoPS kohtaa vielä sarjajohtajan ja varman liiganousijan IK Myranin kotonaan sekä VIFK:n vieraissa. HPS tavoittelee täyttä kuuden pisteen pottia Kufu98:aa (k) ja GBK:ta (v) vastaan.

Sarjakakkosen vastustaja nousukarsinnassa on Naisten Liigassa viimeistä edelliseksi jäävä joukkue eli joko TiPS Vantaalta, ONS Oulusta tai Ilves Tampereelta. Liigan alaloppusarjan viimeinen kierros pelataan niin ikään lauantaina 20. lokakuuta.

PK-35 toivottaa naisille erinomaista loppukautta sekä kaikki kannattajansa tervetulleiksi paikan päälle otteluihin kannustamaan joukkue liigakarsintaan!