Syyslomaleirillä iloisia ilmeitä!

PK-35:n perinteinen Syyslomaleiri järjestettiin iloisissa tunnelmissa Pihlajamäen MagneCit Areenan huippuoloissa 15.-17. lokakuuta.

6-13-vuotiaille lapsille suunnatun leirin ohjelma sisälsi tuttuun tapaan kahdet päivittäiset harjoitukset sekä tapahtuman huipentaneen Leiri Cupin, joka oli tällä kertaa jaettu nuorimpien ja vanhimpien sarjaan. Voittajat olivat Brasilia ja Hollanti.

Nuorimpien leiriläiseksi valittiin Risto ja vanhimpien leiriläiseksi Eetu. Syyslomaleirin tsempparipalkinnon tsemppasi itselleen Hilma. Lämpimät onnittelut kaikille voittajille ja palkituille!

PK-35 on kokenut tapahtumajärjestäjä ja haluaa jo nyt muistuttaa seuraavista leireistään ja turnauksistaan. Perinteinen Hiihtolomaleiri järjestetään taas helmikuussa sekä jo 24:nnen kerran pelattava klassikkoturnaus Helsinki Open 27.-28. huhtikuuta: http://www.helsinkiopen.info/

Seuran ensi vuoden turnauksiin ja muihin tapahtumiin voi tutustua näiden päivittyvien linkkien kautta: http://www.pk-35.fi/index.php/turnaukset ja http://www.pk-35.fi/index.php/seuratapahtumat

PK-35:n järjestämät leirit, turnaukset ja muut futistapahtumat ovat erittäin tärkeä osa punamustien arvomaailmaa, jonka keskeistä ydintä ovat lasten ja nuorten liikunnanriemu sekä heidän kiinnittymisensä upean harrastuksen pariin. Seura toivottaa kaikki jalkapallosta kiinnostuneet tytöt ja pojat edelleen tervetulleiksi toimintaansa!

PK-35 kiittää vielä kerran kymmeniä Syyslomaleirille osallistuneita pelureita hienosta tapahtumasta!