Tytöille hyvää Uruguay-peliä!

Vaikka Suomen tie U17-tyttöjen MM-lopputurnauksen jatkopeleihin nousi perjantaina pystyyn , PK-35 lähettää pikkuhelmareille tsemppiterveiset alkulohkon viimeiseen otteluun, jossa joukkue kohtaa tiistaina kisojen järjestäjämaa Uruguayn.

Lohkon ensimmäisen pelinsä viime tiistaina Uusi-Seelannille 0-1 hävinnyt Suomi kärsi perjantaina 1-3-tappion fyysisesti vahvalle Ghanalle. Myös Uruguayn pistetili on kahden ottelun jälkeen avaamatta. Punamustien pelaajat Emma Immonen ja Alisa Hokkanen eivät ole vielä saaneet turnauksessa peliaikaa.

- Olen ylpeä joukkueesta. Valmentajaa voi tuloksesta syyttää, mutta pelaajat tekivät kaiken mahdollisen. Jos pelaa noin, kuten Suomi pelasi, voivat kaikki olla ylpeitä suorituksestaan, päävalmentaja Marko Saloranta sanoi Palloliiton tiedotteessa Ghana-tappion jälkeen.

- Nyt alkaa valmistautuminen Uruguay-peliin. Tämän joukkueen kanssa ei ole väliä, mikä on vastustaja tai ottelun panos. Se menee kentälle aina voittaakseen. Takaan, että osa pelaajistamme ja valmentajistamme esiintyy MM-kisoissa vielä uudelleen.

PK-35 toivottaa Emmalle, Alisalle ja koko maajoukkueelle erinomaista turnauksen loppua sekä menestystä Uruguay-peliin!